Kan smaksatt bubbelvatten göra dej fet?

Samtliga innehar hört om att det är livsnödvändigt att få tillräckligt med vatten att dricka.

Folk kräver omfattande mängder återfuktande vätskor för att våra kroppsfunktioner ska fungera korrekt, men de större folk tycker möjligheten att dra i sig mugg alternativt bägare efter att mugg med alltsammans smaklöst vatten är jättejobbigt, speciellt är det så i de länder där vatten inte är någon bristvara som i Sverige.

Många folk vänder sig till mer dramatiska drycker, såsom kolsyrat mineralvatten för att uppfylla sina rekommenderade muggar med fluid per dag.

Men stämmer ryktet om att ett överflöd att denna dryck inte är så hälsosamt som man skulle kunna ana?

Kan det antagligen till samt med orsaka viktökning?

Låt oss ta en titt på effekterna utav Karboniseringen

Ja, ryktet om att karboniserat vatten faktiskt kan framkalla uppsvälldhet samt viktökning är totalt enkelt falskt, så man man vara helt lugn samt fortgå inmundiga kryddad karboniserat bubbelvatten.


Kolsyra själv och smaksätt.

Att kolsyra är ofarligt.

Att placera kolsyrade bubblor till vatten alternativt läsk, vari gasen infunderas i vätskan är ofarligt för människans ämnesomsättning.

Dessutom kan kolsyragasen verka helt tvärtom att du känner dej mätt och belåten fortare och detta skulle minsann kunna bidra till dina ansträngningar att viktnedgången.

Men låt oss leta efter den reella viktboven

Men medan kolsyrat vatten i sig är totalt ofarligt och eventuellt bäst för din hälsa, dricker de mesta människor ej det i sin tvättad form.

Vanlig dricka har en ansenlig och fruktansvärd antal socker och kalorier.

Också lightläsk, med inget kalorier per portion innehåller potentiellt farliga aspartam sockersubstitut.

Det är ett litet antal smaksatta drycker som är lite bättre, man måste helt enkelt själv kontrollera dryckens natriumhalt och art utav sötningsmedel för att bedöma om drycken kan vara ett hållbart alternativ till den vanliga läsken.

För när fel tillsatser blandas i kolsyrade drycker, kan det orsaka verklig och rätt så kraftig viktökning.

Men visste du detta?

Coca Cola som är världens största fabrikant av läskedrycker och största märke i Sverige uppger på sin webbsida att deras läskedrycker har lika mycket socker som naturlig fruktjuice.

Det kan agera vilseledande, men är (givetvis listigt valt utav dem) för Livsmedelsverket fick ge dem korrekt i att ren fruktjuice innehåller lika mycket socker som läsk.

Man gillar att en burk Coca Cola har kolhydrater som motsvarar cirka tio sockerbitar.

Skillnaden, som Coca Cola talar ickeverbal om är apelsinjuice innehåller nyttiga vitaminer och mineraler som saknas helt i Coca Cola.

Dricker man 2, 5 dl juice av apelsin alternativt äpple, eller en butelj Mer, får man i sig analoga

7, 5 sockerbitar. Omräknat till 33 cl blir det 10 bitar. Dito innefattar för ett glas Oboy, som består av kaffegrädde och 4 teskedar chokladpulver.

Även i kaffegrädde med tillsatser

En milkshake på McDonalds ger kolhydrater motsvarande hela 19 sockerbitar!

En ask energidryck utav märket Red Bull ger dej ej blott vingar, utan oxå åtta sockerbitar.

The Bottom Line

Om man idag vill inmundiga kolsyrat mineralvatten för att njuta av dess skojig, brusande konsistens kan det vara en klart nyttig vana att krydda det med sockerfria aromer – som inte alstrar någon viktökning.