Jag behöver en ryggspruta så det blir enklare att lägga på bensalkonklorid med flatstråle

Här har jag vandrat fram samt tillbaka med en rostig vattenkanna. Antagligen har det sett en aning smålöjligt när jag på en stege försökt att vattna väggen eller försökt få taket att växa.
Mera normalt hoppas jag medan jag vattnat våra buskar, om än inte helt Acceptabelt.

Men nu vill jag hava tag i en ryggspruta, med manuell pump eller om priset är vettigt en elektrisk – men var finner man bra sådana att beställa på nätet?

Alla bensinmack, varuhus äger drällvis utav elektriska högtryckstvättar som numera verkar ha blivit slit-och-släng produkter med sina låga priser.
Men medan man som vi har en liten sommarstuga, nära nog blott en kolonilott, där styrelsen för området sedan många år beslutat att det skall vara “sladdlöst”.

Jag äger tre, eller egentligen bara ett par favoritprodukter som jag använder ganska flitigt – alternativt i lillstugan, enbart en om jag skall vara noga.
När vi köpte sommarstugan så var det mesta ej speciellt bra skött, antagligen hade dom tidigare ägarna tröttnat på att underhålla husen samt tomten.

Det var mycket grönt, men ej alltid där det skulle vara. Taket, staketet, väggarna, gångarna, dammen, vindskyddet, hammockens dynor samt tak samt även en hel del buskar var gröna där de inte borde vara det.

Hemma så sköter jag villans hustak med samt norrvägg med Fulstopp – som tar dän husets mossa och alger(om det blivit något lite). När ytorna är rena sprayar jag med Tvärstopp så håller de sig i många år utan mer insatser från min sida. Där har jag en Kärcher, så det går fort och enkelt.

På grund av detta skriver jag att det enbart i själva verket är en favorit i lillstugan, för Ful- samt Tvärstopp kommer inte fram så ofta.

Men det gör min absoluta gunstling i sommarstugan; Bensalkonklorid.

Billig och mycket verkningsfull alg- påväxt- bakterie- virusdödare. Det är nära nog som på TV- reklam där de fuskar när de visar hurdan effektivt något är.

Jag “vattnar” växter, buskar, den lilla vattendammen (som ej äger några fiskar längre), jorden som är fuktig samt på samma fason som en del av gångplattorna ligger i bestående skugga, ringsvamparna – överallt där det dyker upp mikroväxt utav något art håller jag fräscht med Bensaltensid.

Det kostar oss nästan inget för flaskan jag handlar innehåller en 50% lösning som blandas ned till bara 32 ggr. 1 liter späds ut till 32 liter – det räcker i åratal.