Gör Din egen Slush I hemmet

Vad är slush?

Slush är en frostig dryck, som minsann består av exakt krossad is, men i issörja form. Denna ismassa har stark färg samt intensivt läskande smak – men ingen kolsyra. Man skulle kunna antyda att slush är ett mellanting emellan lemonad och isglass.

Slush säljs i regel i mugg ute i handeln, få har insett att det minsann går att göra egen slush hemma. Slushen i handeln är kostbar, så har man barn som älskar slush, eller kanske är svag för denna festliga dryck själv, så är det helt klart bud på att börja göra egen slush hemma.

På våren samt sommaren när det börjar bliva varmt är slush särskilt poppis alldenstund få saker svalkar så bra som en bägare iskall slush.

Slush säljs med en aning annorlunda namn, ofta är Ice alternativt Puppie ord som integreras med Slush, t ex Slush Puppie, Ice Slush alternativt Slush Ice.

Överraska med slush!

Vill du överraska barnen med något nytt samt oförhappandes – fixa slush hemma! Det är inte enkel idag att komma på nya kul saker att dona med samt bjussa på – det mesta är gjort, men just slush är en storfavorit bland barn och något de inte ser särskilt ofta. En slush är dyr att anskaffa ute, ofta går ett enda glas på 40-50 kronor samt detta bara för att verksamheterna som säljer de där vet hur mycket barn älskar slushens starka färger, söta smaker samt isande egenskaper. Att göra egen slush hemma kostar bara en bråkdel av de pengar man får ge för klara muggar med slush i affärer, varuhus samt lekland.

Gör slush med glassmaskin

De flesta skapligt moderna glassmaskiner kan göra mer än blott glass, de kan i regel oxå producera sorbet, frozen yoghurt samt – slush! Få känner till detta när de handlar sin glassmaskin, så har du en glassmaskin hemma så är det bara att plocka fram den samt testa dess förmågor att göra slush. Vad man behöver är en bra slushmix, Aromhusets Slushkoncentrat Cola är suverän! Just Cola brukar vara en favorit både när det innefattar läsk som isglass och slush.

Ingen slushmaskin?

Om du inte har någon glass-/slushmaskin så ska du inte misströsta, det går att göra god slush även utan, men man behöver access till en riktigt kall frys. Genom att djupfrysa en kopp/bägare över natten (till exempel, men vilka timmar som helst går givetvis bra), så kan man lätt göra slush med en bra slushmix. Om man blandar Aromhusets slushkoncentrat Cola i enlighet med anvisningarna och sedan rör det i den djupfrysta bägaren en stund så blir det till trögflytande, iskall slush! Alltemellanåt är saker enklare än man anar.

Aromhusets slushkoncentrat

Aromhuset är redan väletablerat som smakdistributör i Sverige. Det började med bordsvattenaromer samt fortsatte inom kort med aromer för såväl kaffe som vispgrädde. Inga av dessa aromer hade en endaste kalori samt de fyllde snabbt ett gapande hål i marknaden.

Idag finns det oxå läskkoncentrat i Aromhusets urval – därtill nykomlingen Aromhuset Slushkoncentrat Cola. Fler klassiska slushsmaker beräknas dyka upp under Aromhuset inom snar futurum, men just Cola är redan slushfantasternas utan tvekan mest omtyckta smak. Aromhusets slushkoncentrat kan köpas på allt-fraktfritt.se, precis normal smaker ur Aromhusets sortiment.