Gör Din Egen Cola slush ice

Gör din egen colaslush

Gör slush hemma i ditt eget kök

Intresset för att själv göra lemonad, glass, bakelser samt annat mumsigt har ökat mycket de senaste åren. Förr var det naturligt att göra egen lemonad och egna efterrätter, men ju mer karriärsfokuserade vi har blivit, desto mindre tid har vi ägnat åt köksrelaterade sysslor, men trenden har som sagt vänt. Vi bryr oss allt mer om vad det är vi stoppar i oss och finner fröjd i att göra eget av det mesta.

Glassmaskinen har hängt med länge samt moderna varianter kan man även tillverka sin egen sorbet och slush. Slush är en isdryck med intensivt läskande smak och nu kan man anskaffa slushkoncentrat med Colasmak från det populära märket Aromhuset. Aromhusets slushkoncentrat fungerar i alla slushmaskiner samt även till att göra slush utan apparat. Den som har en glassmaskin ingen aning alltid om att man faktiskt kan begagna den oxå till sorbet, kall yoghurt samt slush – kolla i informationshäftet som följde med maskinen vid förvärv!

Egen slush utan maskin

För att göra egen slush utan slushmaskin kan man testa denna tillvägagång:

Man lägger en glasbägare i frysen över natten, frysen måste vara riktigt kall så att bägaren blir djupfryst. Nästa dag fyller man bägaren med den slushmix som blir av Aromhusets slushkoncentrat Cola. Man får röra om redigt och snart blir mixen otydlig, som krossad is.

Särskilt barnen älskar detta då slushen blir till inför ögonen på dem, som trolldom!

Barnens favorit

Att slush är särskilt uppskattat bland barn är ingen hemlighet, allt som är färgstarkt, sött och uppfriskande brukar gå hem extra bra bland barn. Aromhusets slushkoncentrat Cola kan användas av både privatpersoner för hemmabruk och av verksamheter. Allt fler investerar i slushmaskiner till sina restauranger, barer, videobutiker, lekparker etc., de drar observans till sig med sina bjärta kulörter och tumlande stil. Till smaken påminner slush om iskall läsk utan kolsyra, eller som halvsmält isglass, slush gör sig allra bäst när det är hett.

Olika smaker och färger

Slush brukar komma i många olika smaker samt klassiska fruktsmaker som jordgubbe, banen, apelsin och blåbär är vanligast, näst efter storfavoriten cola. Aromhuset säljer en suverän Slushmix med smak av Cola och väntas snart expandera sortimentet även med andra smaker. Det brukar gå bra att mixa olika slushsmaker med varandra eftersom en slush är relativt stel i konsistensen och därmed lägger sig ovanpå varandra. Ju fler färger samt smaker som blandas, desto mumsigare brukar barnen tycka att slushen är.

Aromhuset

Aromhuset är ett avtryck som står för goda smaktillsatser i vardagen. Inom Aromhusets koncept finns en uppsjö kalorifria bordsvattenaromer, fantastiska vispgräddearomer som ger såväl smak som färg åt grädden, mjuka kaffearomer som piggar upp vilket kaffe som helst, därtill härliga läskkoncentrat. Med nykomlingen slushkoncentrat Cola fortsätter Aromhuset att göra gott intryck.

Aromhusets produkter finns att anskaffa på allt-fraktfritt, därtill i utvalda butiker.