Fraktfri webbutik med för hembryggare har öppnat på internet – hembryggning.se

Det svenska familjeföretaget Gert Strand AB presenterar en ny bryggbutik med nordens största sortiment för hembryggning och gör bryggning på ett smartare sätt: hembryggning.se

Med målsättningen att föra de absolut bästa produkterna, den högsta kvaliteten och 40 års erfarenhet startas nu webbutiken hembryggning.se och erbjuder hembryggare den höga produktkvalitet som förut sålts enbart till dryckesindustrin nu i konsumentförpackning.

I varusortimentet finns bl.a. Prestige sprit- och liköressenser, Turbojäst, Aktivt Kol, mätare och Ingredienser för hembryggning. Med egen utveckling och fabrik framställs över 200 olika essenser som ger Prestige essenserna en unik ställning för smaksättning av sprit och likör. Den enklaste essensen innehåller 8 smakämnen och de mer komplexa betydligt mer komponenter.

Turbojäst lanserades ursprungligen av Gert Strand och kallades i starten av 80-talet för Superjästen. Under lång tid var Superjästen den bästa jästen på marknaden men Gert Strands utveckling fortsatte och i slutet av 1990-talet ersattes Superjästen av den nya renjäsande Turbojästen som idag erbjuds i olika s.k. Turbos med olika egenskaper, alla i toppklass. Turbojästen är den samma som säljs till bryggindustrin på distillery-yeast.com – men i konsumentstorlekar.

Hembryggning.se tillhandahåller konsumentförpackat Aktivt kol av högsta kvalitet som ger det bästa reningsresultatet. En stor del av den kunskap som idag finns om aktivt kol kommer från Gert Strand och i butiken finns därför flera olika typer av aktivt kol för att tillgodose de höga kvalitetskrav konsumenterna ställer. Kolsorterna är utvalda av Gert Strand AB och allt aktivt kol batch-testas med en egenutvecklad kvalitetsäkringsmetod innan packning sker.

Det världsledande tyska företaget Widder OGH tillverkar hembryggning.se alkoholmätare, hydrometrar, termometrar och mätglas i lab-kvalitet. För de som inte kräver den absolut högsta kvaliteten erbjuder webshoppen också de bästa instrumenten från China.

Hembryggning.se har ett stort sortiment som tillfredsställer även den mest avencerade hembryggare. I webshoppen finns all utrustning som plast- och jäshinkar, kranar för fat och dunk, doppvärmare, vinfiltreringsapparater och alla tillbehör som krävs för bryggning.

I sortimentet finns även goda läskkoncentrat (4 cl till 1 liter läsk är doseringen) med minimalt med socker, eller inget socker alls, men med samma sötma som vanlig läsk.

Det säljs även bordsvatten- kaffe- och vispgräddearomer – allt för den goda smaken skull. Hembryggning.se är den fraktfria butiken med bra produkter för alla hembryggare.

Produkterna finns i nya www.hembryggning.se butiken och levererar direkt till konsument. Under en begränsad tid levereras alla beställningar fraktfritt inom Sverige.

För ytterligare fakta:
Thomas Ström
Epost: thomas (snabela) gertstrand.se
Tel 040-620 21 86
Fax 040-18 30 25
www.gertstrand.se