EUsuperlotto.com – miljonlotteriet som har den otroliga jackpotten

I den ibland gråa och trista vardagen är det inte sällan man drömmer sig bort efter eurojackpot resultat. eurojackpot resultat som kan leda till otroliga summor pengar är dessutom människor generellt inte obekant för.

Det finns flera olika spel onlineer hos olika lotterier – en del bättre än andra. Nyligen har EUsuperlotto.com lanserats och kan via sitt europa lotteri Miljardlotto briljera med en av spelmarknadens mest generösa vinster. Den som lyckas träffa in full lottrad vinner jackpotten på 1 miljard svenska kronor. Det är för de allra flesta en helt förbluffande lottvinst och den som vinner lottodragningen den behöver troligtvis inte lika ofta klaga över den gråa och trista vardagen.

Det är egentligen inga konstigheter kring miljonlotteriet. Det är som vilket europa lotteri som helst, men lotterispelaren ges möjlighet att själv välja nummer och bokstäver. Var lott utgörs av fem siffror och två bokstäver. Det räcker att matcha ett enda nummer för att det ska generera vinst. Eller i alla fall pengarna tillbaka för en lott, som styck kostar 2 euro.

Men många bäckar små leder oftast till större åar som det heter. En annan speciell egenskap för EUsuperlotto.com och Miljardlotto är nämligen att var tionde lott ska generera utdelning. Och före varje dragning står det lotterispelaren obehindrat att välja hur många lotter som ska inhandlas.

Vinsterna innan jackpotten varierar mellan 2 euro och 50 000 euro, och på EUsuperlotto.coms hemsida finns en tydlig spel online som visar vilka olika siffer- och bokstavskombinationer som ger vinst och hur mycket. hur spelar man system på lotto

Varje dag kl. 20:00 CET hålls en livedragning på EUsuperlotto.coms hemsida. Den som spelar mycket och besöker hemsidan ofta är behjälpt av den klocka som är integrerad där som hela tiden räknar ner till kommande dragning. Har den passerat 18:00 CET går det emellertid inte att köpa mer lotter för aktuellt dygns dragning. Det går självfallet att handla lotter men då för kommande dygns dragning.

Risken för att missa en dragning är mer eller mindre eliminerade. Dels blir man bekräftad med detsamma på skärmen när man köpt en lott. Samma bekräftelse skickas även till den angivna e-posten. Och skulle man också undgå en dragning så har man för den saken skull inte missat någon vinstsumma.

En behändig kalender på EUsuperlotto.coms hemsida håller reda på alla dragningar, och det är möjligt att kolla resultat bakåt i tiden.

För att komma igång att spela hos EUsuperlotto.com och deltaga i Miljardlotto så måste man först och främst ha fyllt 18 år och läst och accepterat de regler och avtal som finns. Man måste självfallet även uppge sina data. När registreringen är godkänd skickas en bekräftelse till den e-postadress man angivit. I det skedet är det därefter möjligt att göra sin allra första insättning.

EUsuperlotto.coms plattform är väldigt lättöverskådlig och informativ, men ibland uppstår ändå frågor. Det kan till exempel handla om själva spelandet, registrering alternativt utbetalningar. För den skull erbjuder EUsuperlotto.com en kundtjänst som har öppet dygnet runt. Med kundtjänsten kan man konversera antingen genom telefon, live-chatt alternativt via e-post.

EUsuperlotto.com ägs av OTTO Malta Limited som är registrerat på Malta med registreringsnummer C 44085.