En trisslott skänker lite extra spänning i vardagen

Många drömmer minsann om att trisslotten en vacker dag ska medföra storvinsten. En del slutar aldrig att jaga drömmen om en rejäl skrällvinst och med en trisslott känns den drömmen alltid förhållandevis nära.

Många har en veckotradition av att köpa en trisslott eller två – måhända till helgen för att fira av jobbveckan. Andra handlar sin trisslott aningen mer sporadiskt. En del håller utkik efter tecken i vardagen som tyder på att man är turföljd, vilket ger resultatet att man satsar på en trisslott.

Att lägga pengar på en trisslott innebär inget speciellt stort hål i plånboken, men bara om man begränsar sig till en trisslott ibland. Det finns de som blir smått besatta av att köpa trisslotter och för vissa går det riktigt dåligt. Man bör därför göra upp med sig själv om hur mycket pengar man har för avsikt att spendera på trisslotter varje vecka eller månad.

Att spela trisslott bör helst ses som ett rafflande nöje, för de som blir rika på triss är i verkligheten försvinnande få. Visst kan man drömma om stovinsterna, att få sitta där i TV-rutan och skrapa fram en månadsvinst i x antal år, men man ska vara medveten om att chansen är minimal.

Att vinna mindre summor genom sin trisslott är emellertid tämligen vanligt och det är inte så sällan som man erhåller sina spelpengar tillbaka. Därutöver kan en extra femhundrig till helgen kännas riktigt bra stundtals.

Spelar man inte så vinner man inte – och det är helt klart sant, men man fölorar heller intet på att inte spela. Huruvida man passar för att spela trisslotter beror på ens karaktär. Om man uppskattar spänning och chanstagning så är det ett billigt nöje att skrapa en trisslott i veckan och vem vet – turen kanske kommer en dag!

Alla sitter vi nog stundtals och dagdrömmer om vad vi skulle göra om vi vann en stor summa pengar. Resa? Köpa hus, eller kanske en båt? Investera? Betala av skulder? Ge bort pengar? Renovera garderoben..? Fantasier har vi otaliga och det är nyttigt för oss att hålla dem vid liv. Att skrapa en trisslott då och då hjälper en att drömma stort.

Det finns lite olika typer av vinster på trisslotter, inte bara de klassiska engångssummorna. Man kan skrapa fram vinster inuti både TV-rutor samt klöversymboler. Vinner man TV-vinst så får man skrapa en ny lott i TV4:s direktsända Nyhetsmorgon, där är lägsta vinsten 50 000 kronor. En klövervinst medför att man återigen får skrapa i direktsänd TV, men denna gång är man garanterad en fast månadsvinst under ett visst antal år. Mer information: Bara klicka här.

Att vinna 50 000 kronor under 25 år är den högsta vinsten på en trisslott och en gängse dröm för många. Vem skulle inte vilja kamma hem en sådan vinst genom sin trisslott?

En vanlig trisslott kostar 25 kronor och en dubbel kostar 50 kronor. Man kan inhandla trisslotter hos sitt spelombud, eller skrapa virtuella lotter via spelsajter på webben.