Australian Superdraw – Oz Lotto

Australiska Superdraw – Det största Oz Lotto allmän på oceanialotteries.com

Oz SUPERDRAW Jackpott AUS $ 31. 000. 000 En AU dollar är ca 7 kronor….

Nästa dragning händer den 29:e

Australiska Superdraw – eller Lotteri Superdraw – ger flesta jackpots att vinna än alla vanliga veckolotto spel inklusive nationella spel som Oz Lotto och Powerball.

Det australiska Superdraw händer blott mestadels 7 eller 8 gånger per år – mestadels vid speciella tidpunkter i den australiska kalendern som australiska helgdagar alternativt runt jultid och nyår tid.

Medlemmar utav den australiska Lotto Bloc pool ger delar av sina intäkter från deras vecko spel som Oz Lotto, lördag Lotto, Powerball, etc, för att bekosta detta speciella Superdraw spel.

Bonus: Just nu får man spela 2 lotter gratis. För att spela så Klicka Här.

Typiska australiska Superdraw Jackpottvinster är allt från AUS $ 20 miljoner till den fantastiska på $ 30. 000. 000

Men vid sidan av Superdraw finns ett annat mycket stort Australia spel – det är Megadraw – som offererar ännu större jackpots än Superdraw.

Detta – Megadraw – sker blott en gång per år runt jul och nyår.

En Megadraw jackpot är vanligtvis runt $ 30 miljoner samt har även nått en förbluffande $ 32 miljoner – vilken fantastisk avstamp på det nya året skulle det inte vara att äga en stor vinst på ett spel?

Det australiska Superdraw betalar ut de största jackpottarna och skänker de bästa oddsen att vinna på lotteri än nästan samtliga lotto spel i Asien / Stillahavsområdet.

Superdraw ger bättre valuta för pengarna även jämfört med de vanliga vecko Lottery spel som onsdag Lotto, Powerball & Oz Lotto – det beror på det realitet att jackpots är så mycket högre men oddsen att vinna och kostnaderna för att deltaga är samma som varje vecka motsvarande – lördag Lotto.

Australian Lottery Superdraw – NSW Lotteries…

New South Wales Lotterier – NSW Lotterier – är en andel av det australiska Lotto Bloc som ihop erbjuder australiska Superdraw spel vid sidan av Oz Lotto bland annat.

NSW Lotterier har funnits efter 1931 och ägs utav New South Wales regering.

Varje år nära nog 1/3 av de slantar som spenderas på NSW Lottery spel knallar tillbaka till regeringen och över 60% utav begagna slantar sätts direkt tillbaka till lotteri priser – en utav de högsta avkastningarna bland världens lotto spel.

NSW Lotterier – OzLotteries

NSW Lotterier innehar ett kooperation med OzLotteries i ett strategiskt partnerskap som medger lirare från hela världen för att köpa lotter på webben för nästan samtliga NSW Lotto spel.

Igenom OzLotteries – ett av de mest respekterade och etablerade online-lotteri säljbolag online – kan du kan spela lotteri på webben med NSW lotteri – samt det inkluderar den australiska Superdraw därtill alla de andra veckovisa spelen som Oz Lotto, Powerball, lördag Lotto etc.

Vem kan spela?

Som med de flesta nationella lotterispelen som styrs utav regeringarna runt om i världen, skulle du normalt äga behövt att leva i det berörda landet att minsann delta i någon av dess spel.

Men nuförtiden, tack vare den autentiska samt auktoriserade onlineförsäljningen utav bit som OzLotteries & TheLotter, kan du spela de flesta lotterier från bekvämligheten av ditt eget hushåll, oavsett var i jorden du bor.

Detta gäller alla spel som erbjuds utav NSW Lotterier, inberäknad det australiska Superdraw och Megadraw spel samt Oz Lotto samt man kan välja dina siffror på Superdraw hemifrån online samt inhandla dina biljetter om man bor i Australien alternativt någon annanstans i jorden.

utanför Australien samt vill spela Australian Lottery Superdraw eller Oz Lotto samt få en garanti att spela på efterträdande att få dragning alternativt bara önskar njuta av enkelheten och bekvämligheten att kunna handla lotter hemifrån i favoritsoffan.