Är el cigarett farligt är kan det förlänga livet?

En del menar att el-cigaretternas hälsoeffekter bara är en myt om man jämför med traditionella cigaretter. Det här är dock inte riktigt. Det är icke rättvist att jämföra e-cigaretter med tjärcigaretter. Om man ska svara på om el cigarettER är FARLIGA måste du initialt veta vad du jämför med.

el

El-cigg som inte är godkända i Sverige kan förstås vara skadliga, det får man ej glömma. Om du icke beställer el cigg som saknar nikotin får ni räkna med att dom kan vara lika beroendeframkallande som standard cigg.

Skillnad på e- cigg som saknar nikotin och eciggen som har nikotinet i ejuicen

Det är således enorm skillnad på el cigarett som saknar nikotin och den som har nikotinet. I Sverige så kan du bara anskaffa den variant som är utan och då behöver vi inte oroa dig för e cigaretter biverkningar som att bliva beroende. Du kommer att handskas med elektronik som man håller nära ansiktet.

Om du beställer el cigaretter från andra länder och inte noggrant undersöker fabrikat och bakgrund så finns det risk för att man får en typ som kan vara problematisk. Tänk på säkerheten, genom att shoppa svenskt eliminerar du ett flertal faror. E-cigaretter som icke innehåller nikotin har ingen åldersgräns, men dom är detta till trots inte för barn. e cigaretter uppsala

Om ni blossar en e–cigg utan nikotin blir du ej beroende. Det är bäst för dom som inte röker. Om vi vill sluta röka kan du ju alltid fastna för nikotinet. Vill man lägga av med att tobaksröka kan ni lika väl använda de nikotinfria varianterna.

Då är e cigarett farligt att börja med

Har ni inte någonsin rökt ska man ej pröva e–cigg med nikotin. Den som aldrig blossat cigaretter med nikotin kanske ej tänker på att dom är de e cigarettERNA SOM ÄR FARLIGA. Den som söker nikotinkickar kan se det här som en inkörsport till vanliga cigaretter oxå.

Därför är cigaretter farliga

Om man tror att el cigarettER ÄR farligt utan att tänka på faran med standard cigg, antar vi fel. Om man ställer dessa 2 mot varandra så rör det sig om enorma olikheter. Om man nu skall starta med så ska man starta med el-cigaretterna. I och med att många unga hellre röker el cigaretter som saknar nikotin så kan vi se att den övergripande hälsan förbättras och miljön blir finare för alla!