ComeOn.com får Guinness världsrekord för världens igenom tiderna största jackpott- ersättning

Spelbolaget ComeOn (ett av få bolag rekomenderat av Gert Gambell) har fått sig tilldelade ett världsrekord av ärofyllda Guinness Rekordbok för att ha betalat ut världens igenom tiderna största jackpott på en spelautomat online på nätet. Den lyckliga vinnaren är en ung manlig student som fick 109 miljoner kronor. Under den officiella rekordnoteringen i Guinness Rekordbok finns följande att läsa: “Den största jackpottutbetalningen på en spelautomat online är 109 miljoner kronor samt vanns av en lirare på ComeOn på spelet “Mega Fortune“, . Vinsten betalades ut till en hemlig norrman den 24 september 2011.”

När vinnaren, som är från samhället Hordaland i Norge, kontaktades berättade han att han kom bo efter en utekväll, såg på en hinna samt spelade ett litet antal spel på ComeOn.com eftersom han inte kunde somna. Beslutet att agera online på internet gjorde honom 109 miljoner kronor rikare. Inte heller det hjälpte honom att dala i sömn, och han medgav att han höll sig alert till kl 06.00 på morgonen på grund av chocken. Vad beträffar den skyhöga prissumman skänker den unge gubben följande kommentar, “Jag behöver coola ner jag främst, före jag ens kan börja tänka på vad jag skall göra med pengarna!”

Spel som gav honom storvinsten har det adekvata namnet “Mega Fortune”, en spelautomat som kan ge jättelika jackpottar.

Henrik Persson, ComeOns Direktör, sa att oxå om han aldrig förväntade sig att hans företag skulle hamna i Guinness Rekordbok, kan han inte tänka sig ett bättre rekord att bli belönad för. Han sa, “Att slå rekord genom en stor utbetalning till en spelare är det bästa sättet att visa folk att du inte bara kan inbringa storvinsten på ComeOn.com, utan att det oxå sammanfattar vad ComeOn handlar om. Vi ser till så att spelarna som vinner gör det på riktigt. Det är absolut vad som får de där att anlända tillbaka till våra spel.”

Samtidigt berättar chefen för ComeOn.com, Huw Thomas, att oxå om det kom som en liten chock oxå för honom att slå ett Guinness-världsrekord, så var det inte helt oväntat. Han sa, “Att skapa vinnare är precis vad ComeOn.com handlar om. Att bli belönad av Guinness Rekordbok är en hyllning till sajten i sig och en bastant godkännandestämpel på att vi har de största jackpottarna på internet och garanterar utbetalningar – oavsett hur stora de är!”