Så gör du lätt din slush med hjälp av en slushmugg

När sommaren kommer med hetta så vill man ha något kallt och läskande att dricka. En slush kan vara exakt det som gör att man får färsk lust samt handlingskraft igen, men det är ju inte ständigt som man har lust att bege sig till ett kafé med stor slush maskin för att erhålla drycken. Istället så kan man införskaffa en egen slush mugg som i grund och botten fungerar väldigt likt en slushmaskin.

slush

Blanda din egen slush med goda slush koncentrat som finns online

Om du blott har en slush mugg som är till för att blanda den goda is-drinken i så kan du dessutom skaffa slush koncentrat (finns på allt-fraktfritt.se samt Tradera) som du blandar i muggen. På så vis så behöver du icke krångliga slush recept. Det är blott att blanda ihop i enlighet med instruktionerna och därpå ställa i frysen.

Hemmagjord slush är bra på flertal sätt och vis. Du har ju full kontroll över vad som finns i muggen och det är klart att du sparar pengar på att göra egen slush-dricka. Det enda som man måste tänka på är att när man väl har sugit i sig de sista isbitarna så är det slut och man får börja om från början. Det kan alltså vara smart att ha många slush muggar så att man kan bjuda vänner samt familj på slush utan att ha en verklig slushmaskin.

OBS: en slushmugg måste stå upp när man fryser den, för att funka. Vet man inte detta och lägger slushmuggen ned under infrysningen kan man ana att muggen inte fungerar.

Så gott med bitar av frukt i samt andra innovationer

När du väl blir bättre på att mixa egna drycker med slush mugg så kommer du att inse att man kan göra en hel del med den här tekniken. Med slushkoncentrat så får man grundsmaken som man vill ha men det finns intet som hindrar att man lägger till ingredienser som till exempel små bitar av bär.

Tänk på att man ska kunna intaga slushen med sugrör. Ifall man lägger till saker som fastnar i sugröret så blir det ej kul att dricka den här isdrycken. Man kan behöva en mixer därför att mala ner till rätt konsistens innan man blandar ihop med vatten och koncentrat.

Konsistensen är nödvändig och det är därför som många föredrar att dricka slushen från maskin. Men med en bra bägare som är till för att bilda den finfördelade isen så kan man få samma verkan och smak. Den enda nackdelen är ju som sagt att det blott blir en mugg men det här kan också ses som en fördel för den som med egen maskin hade druckit för mycket söt isdricka!

Kan man intaga is-drinkar året om eller är det här en sommardryck?

Har man en egen slushmaskin i form av en mugg så kan man självklart skapa slushen precis när man känner för det men de flesta håller nog ändå med om att detta är en dryck som gör sig bäst under sommaren. slush ice. Att få I sig något iskallt är nödvändigt för att vi fortfarande ska funka I värmen.