Koncentrat för slush med smak av Cola

Gör din Slush hemma!

Sorbet, fryst yoghurt och slush är något som de flesta av dagens glassmaskiner kan göra. En bristvara ute i handeln är dock koncentrat för att producera riktigt goda slush – fram till nu. Gert Strand AB har med sitt populära smakkoncept Aromhuset tagit fram en fantastiskt härlig och uppfriskande arom tilltänkt särskilt för slush. Detta slushkoncentrat heter Aromhuset Cola Slush Koncentrat och fungerar i alla skilda varianter av slushmaskiner – oavsett fabrikat eller modell.

Aromhusets Cola Slushkoncentrat

Aromhusets slushkoncentrat smakar alltså cola och kan på bästa sätt jämföras med danska Jolly Cola – en söt, uppfriskande smak som i elegans med vanlig Coca-Cola, om ännu kanske snäppet sötare. Varje flaska koncentrat består av 500 ml och rekommenderad dosering är 1+5, alltså en del slushkoncentrat samt fem delar vatten.

En rejäl hit bland barnen

Få saker är så goda och uppfriskande som slush och Aromhusets slushkoncentrat fungerar lika bra att nyttja i organiserad rörelse som för privat bruk. Det finns några olika varianter av namnet, somliga kallar denna isdryck för Slush Ice, medan andra vänder på det och säger Ice Slush, men endast Slush är likaså vanligt.

Det är en dryck bestående av krossad is och denna is är alltså smaksatt med en olika söta samt friska aromer smak. Den vanligaste smaken är just Cola, men också olika frukt- och bärsmaker i likhet med glass, som jordgubbe, banan, apelsin samt blåbär är populära. Om man köper en slush på ett ställe där det finns flertal olika smaker att selektera bland kan man ofta be att få mixa skilda smaker och får då också en flerfärgad slush – speciellt barn brukar vara helgalna efter slush, för det både smakar fantastiskt och ser helfestligt ut!

Vanliga platser som vanligtvis serverar eller säljer slush är nöjesparker, lekinrättningar, stora varuhus, kaféer, godisbutiker m.m. Smaken från en slush är kraftfull, på ett uppiggande sätt. Det påminner en aning om läsk, men i frånvaro av kolsyra, och kallare; Det är ganska likt saftis, men i mjukare, drickbar variant.

Gör egen slush utan slushmaskin

Man kan göra egna slush i hemmet, utan glassmaskin, utomordentligt för den slushsugne som inte vill investera i en maskin utan att vara säker på att den kommer att användas kontinuerligt. Vill man prova att göra en egen slush kan man gå tillväga såhär:

• Djupfrys en kopp över natten så att den är helt genomfrusen.

• Fyll bägaren med slushmix och rör om ordentligt till dess mixen blir som krossad is i konsistensen.

Det känns som magi att producera egen slush på detta vis, men det fungerar alldeles utmärkt! Så länge temperaturen på bägaren är ordentligt iskall så fungerar det utmärkt.

Vill du prova att åstadkomma egen slush i hemmet, eller driver du måhända redan en rörelse som har slushmaskiner och letar efter bättre/mer prisvärda slushmixfabrikat? Då är du välkommen att testa Aromhusets nya slushkoncentrat Cola, den finns att införskaffa på www.allt-fraktfritt.se.

slush muggar

Aromhuset smaksätter Sverige

Aromhuset säljer sedan tidigare även med enorm framgång aromer för kaffe, läsk, bordsvatten och vispgrädde. Flera av dessa är fria från såväl socker som sötningsmedel vilket har orsakat stor efterfrågan. Alla Aromhusets koncentrat finns att inhandla på Gert Strand AB:s fraktfria webbplats allt-fraktfritt.se.