Saigonkanel

Har du, som så många andra, upptäckt fördelarna med ketogena dieter såsom LCHF och Atkins? Att kunna äta sig mätt på goda saker och likväl gå ner i vikt är för många ett drömscenario som blir sant tack vare den ketos som kroppen försätts i när den inte får i sig kolhydrater. Somliga har besvärligt för att hamna i ketos hur väldigt de än anstränger sig, vanligen för att deras insulinkänslighet är låg – då är det dags att prova Gert Strand AB:s Saigonkanel!

Vad är Saigonkanel?


Kvalitetskanel från Vietnam via Gert Strand AB

Saigonkanel är närbesläktad med Kassiakanelen, som är den sorten vi hittar i de flesta matvarubutiker. Saigonkanel är dock avsevärt rikare gällande såväl smak som goda egenskaper än vad lågpriskanelen är – samt svårare att få tag på. bantning med 5-2
. Nu blir det dock plötsligen smidigare att få tag på kvalitetssäkrad vietnamesisk kanel, därför Gert Strand AB inkluderar denna enastående krydda i sitt utbud.

Saigonkanel växer i centrala Vietnam, rätt så långt från Saigon fastän sitt väletablerade smeknamn, och besitter otroliga egenskaper ur oerhört många olika perspektiv. Ett av perspektiven är att vietnamesisk kanel assisterar kroppen att sikta mot ketos genom att höja insulinkänsligheten och etablera balans i systemet. Att det skulle vara något så spartanskt som just kanel för att åstadkomma denna lilla knuff var det nog inte många som gissade, men djupdyker man en aning i ämnet så blir det så småningom väldigt självklart.

Höjer insulinkänsligheten

Kanel har länge ansetts nyttig, för diabetiker särskilt, därför kanel balanserar blodsockervärdet, man slipper de västa topparna och de djupaste dalarna. Nu visar det sig att just Saigonkanel ger dessa effekter mångfalt.

Saigonkanelens fördelar i kampen mot fettet

Ifall man är en vanlig konsument som äter en aning av varje, dvs. att man inte tillskriver sig någon särskild, kolhydratsreducerad diet, så har man även fortsättningsvis allt att vinna på ett kontinuerligt intag av Saigonkanel. En studie visar att Saigonkanel kan öka förbränningen av blodsockret i fettcellerna upp till 20 gånger vanlig fart, samtidigt som samma kanel öppnar upp i musklerna åt energin att träda in. Saigonkanel stöder kroppen att bränna loss fettmolekyler från fettvävnaden samtidigt som den stöder energin att ta sig in i musklerna. Bättre hjälp att komma i form hittar man inte i någon kemisk medicin.

Hur får man i sig Saigonkanelen?

Eftersom Saigonkanel består av en någorlunda hög halt av kumarin som är ett giftigt ämne och vid extrem överdosering kan medföra leverproblem, så rekommenderas man att maximalt äta fyra gram vietnamesisk kanel om dagen. Kanske kan man öka dosen något om man är storvuxen. Så lite som ett gram har visat sig ge god effekt för att försättas i ketos, så det ultimata är om man kan testa sig fram till en dos som känns måttlig för en själv.

Kanel är smakligt på massor av saker, det är ju trots allt för smakegenskaperna som kanelen är känd för över hela världen. Ha en aning vietnamesisk kanel i kaffet så får du en ny spännande upplevelse. I kötträtter och efterrätter är kanel också en självklar ingrediens.

Köp Gert Strand AB:s exklusiva Saigonkanel på www.allt-fraktfritt.com.