Maximera ketosen med vietnamesisk kanel

Den som intar vietnamesisk kanel i kombination med dieter som exempelvis LCHF, Atkins eller Dukan har lättare att åstadkomma ett läge av ketos. Flera har svårt att åstadkomma ett stabilt tillstånd av ketos och det antas vara på grund av låg insulinkänslighet, men med hjälp av Saigonkanel uppnås det önskvärda tillståndet snabbt och effektivt. Gert Strand AB släpper nu en prisvärd och högkvalitativ vietnamesisk kanel för dig att inkludera i den dagliga kosten.

Allt fler testar dieter såsom LCHF samt Atkins, vanligtvis för att gå ner i vikt. LCHF står för Low Carb High Fat och går ut på att man måste sänka sitt intag av kolhydrater. Det finns skilda nivåer av det såklart, men människor mer målbilden att mista fettmassa vill reducera sitt kolhydratintag så pass mycket att de hamnar i ketos. Ketos i sin tur är ett tillstånd där kroppen istället för glukos – som ju inte finns i blodet om man utesluter alla, eller näst intill alla kolhydrater – tvingas producera egen energi av proteiner och fett. Denna energi kallas ketoner. Ketontillverkningsprocessen höjer fettförbränningen och man går effektivare och smidigare ner i vikt.

Ketos uppstår i regel några dagar efter att man skurit bort alla kolhydrater ur sin mat, man äter å andra sidan fritt av fett och protein. Övergångsstadiet kan vara tungt, men det är för att kroppen tvingas ställa om sin jojo bantning farligt
metabolism och de besvärliga bieffekterna avtar efter en vecka eller två och det är de första dagaran som är värst.

Det finns folk som stryper sitt kolhydratintag och likväl inte tycks hamna i ketos, de testar med ketosstickor och väntar på den ökända dåliga andedräkten som följer med ketos, men ingenting händer. Sannolikt beror detta på låg insulinkänslighet. Kroppen utsöndrar för mycket insulin för att den ska gå in i ketos vilket är dåligt för kroppen på flera sätt.

Fler och fler personer med denna problematik har insett att kanel är svaret. Efter enbart någon dag med ett kaneltillskott i dieten slungas de in i ketos och ligger därefter stadigt i ketosläge så länge kanelen är ett dagligt inslag i kosten.

Gert Strand AB säljer den mest kraftfulla Saigonkanelen

På Gert Strand AB blev man nyfiken och genomförde undersökningar och det visar sig att det är den vietnamesiska kanelen som är den ultimata för att fort hamna i ketos. Den innehåller ett avsevärt högre värde av den hälsofrämjande substansen kanelaldehyd än Kassiakanel, som är den kanel vi finner i varuhusen.

Vietnamesisk kanel är full med smak, färg och doft, och har flera fantastiska egenskaper som gynnar fysisk välbefinnande. Utöver att den är verkningsfull för att få lågkolhydratare att hamna i kraftig ketos, så har den visat sig vara ett fenomenalt bidrag till viktnedgång i allmänhet då den ökar insulinkänsligheten och därför också minskar inlagringingen av energi i fettvävnaden. Om man styrketränar är Saigonkanelen – som den även kallas – fördelaktig för muskeluppbyggnad och därutöver är substansen både antibakteriell som antiinflammatorisk, anticarcinogen och sänker både blodtryck och nivån av dåligt kolesterol.

Det går alldeles strålande att byta ut ordinär kanel med vietnamesisk, denna mustiga kryda är god i morgonkaffet – något som skänker kroppen en kraftig kickstart ur fettförbränningssynpunkt.

Köp din Saigonkanel från Gert Strand AB via hemsidan www.allt-fraktfritt.com, så är du säker på att du erhåller fräsch, högkvalitativ kanel från det vietnamesiska höglandet.