Ska man välja spridarbom eller behandla gräset med hjälp av en ejektorflaska?

Att arbeta I trädgården kan både vara lättsamt samt jobbigt. Oavsett ifall man är i trädgården för att man vill alternativt därför att man måste så kan det vara bra att betänka ifall man ska använda sig av en spridarbom eller en ejektorflaska därför att med järnvitriol processa mossa i gräsmattan.

ta

Så lätt med spridarbom mot mossan som växer i gräset

Anledningen till att många väljer en spridarramp som man fäster på vattenkannan därför att sedan lätt kliva runt på gräset är att detta funkar bra på mindre ytor. Om man har en mindre trädgård som man vill behandla med det järnsulfat mossa inte klarar av så kan det gå lika bra med spridarbom som med en behändig mossa GTI flaska.

Enkelt är ett nyckelord eftersom det är otroligt angeläget att man gör något åt mossan innan man tar tag i nästa del med gräsmattegödsel. Ifall det blir för besvärligt att handskas med mossan i gräset så kan det till slut bli så att man av ren lathet börjar dilla om att den I själva verket är rätt förtjusande som den är och att man ändå vill ha en naturtomt.

Fördelarna med en ejektorflaska är flertal och attraktiva

Med enorm tomt så kan man ju ej säga att spridarrampen är det bästa alternativet då man kommer att behöva fylla på vattenkannan och mixa järnsulfat med vatten många gånger för att dölja hela gräset. järnvitriol inomhus. Även ifall spridarbommen är lätthanterlig och ger god spridning så kan det kännas lite omständligt att hela tiden springa och ladda på med mer blandning.

Med en ejektorflaska som den man får med mossa GTI så är det så att man kopplar till trädgårdsslangen för att efteråt låta blandningen hända i själva flaskan. På så vis så kan man kliva omkring på stora ytor och få mer gjort på kortare tid. Det här är ju den perfekta lösningen för dig som ej anser att det är så vidare trevligt att hålla på med gräset.

Kom ihåg att du kan dela trädgårdsarbetet med andra

Vad du ska välja eventuellt likaså beror en aning på ekonomi men det ska sägas att det icke kommer att kosta så mycket mer med ejektorflaskan trots att den ger en så behändig lösning. En spridarbom kan man ju använda flertal gånger, och faktum är att många väljer att lägga till ejektorflaskan med bommen till vattenkannan. På så vis så kan man ju få ytterligare personer i arbete i trädgården.

En sak är säker och det är att man hela tiden behöver ha bra redskap därför att klara av arbetet med gräset. Ifall man ej har en bra vattenkanna med tillbehör så blir det lätt tröttsamt. Väljer man att jobba med gti dunk så ska man ju dessutom se till att ha en väl fungerande vattenslang som man kommer åt med i hela trädgården annars så kommer den här flaskan fullständigt att förlora sitt syfte.