Smaksatt vatten

Det är viktigt att dricka både gott och hälsosamt

Det är godare med smaksatt vatten än det vanliga kranvattnet. Problemet är att det smaksatta vattnet är så dyrt i jämförelse med det släta som finns i våra kranar. Det är även mödosamt att kånka med sig från affären stup i kvarten, och inte helt så nyttigt som vårt enastående svenska kranvatten är.

sodastreamer kolsyrat bordsvatten smakerläskeblaskvichyvattenmineralvatten

Man står i butiken och väljer mellan att köpa två liter smaksatt, kolsyrat vatten eller en läsk till veckans lite festligare stunder. Kanske köper man både och, eller så köper man läsken – för vatten finns ju minsann i kranen där hemma. Lösningen när det innefattar det smaksatta, kolsyrade vattnet som säljs för skyhöga priser ute i affär är att satsa ekonomiskt i en kolsyremaskin till köket där hemma och producera sitt eget. På så sätt får man kolsyrat vatten exakt när man önskar, till en bråkdel av priset och utan att behöva bära med sig extra tyngd från affären varje gång man är och handlar. En kolsyremaskin går att införskaffa för mellan 600 kronor och flera tusen, men dricker man mycket kolsyrat vatten så tjänas de slantarna så småningom in. En annan favör med egenkolsyrat vatten blir ju att man dricker det fina vatten som erbjuds genom våra fantastiska kranar.

Smaksätt bubblorna med hjälp av Aromhusets bordsvattenaromer

Smaken då? Kolsyran är ju en sak, men hur får man den underbara, diskreta arom på sitt eget bubbelvatten som kan jämföras med den man får i Ramlösan eller Lokan? Svaret är: Aromhuset. Aromhuset är ett produktkoncept framtaget av Gert Strand AB – bordsvattenaromer för kolsyrat vatten. Dessa smaker kan antingen droppas i köpt, kolsyrat vatten, eller i det vatten man själv kolsyresätter i hemmet.

Utbudet av bordsvattenaromer är stort – hela 22 smaker finns att selektera bland – från söta, barnvänliga smaker som Banan, Smultron, Vanilj samt Toffee Kola, till mer sofistikerade smaker såsom Granatäpple, Svart Vinbär, Pepparmint och Absinth. De flesta av samtliga jordens godaste frukter och bär finns representerade i smaksortimentet eller vad sägs om Persika, Päron, Melon, Kaktus, Ananas, Blåbär, samt Hallon.

Kan drickas av alla

Aromhusets bordsvattenaromer till kolsyrat vatten har fått stora framångar, mycket därför att de kan intas av alla. Dessa smaker består av varken kolhydrater eller kalorier vilket innebär att de lämpar sig för alla som går på diet – LCHF, Atkins, lågkaloridieter, 5:2 etc., plus diabetiker! De innehåller inga färgämnen eller andra, onödiga kemiska tillsatser vilket gör de både barnvänliga och vänliga för alla som vill ta hand om sin kropp och hälsa.

Portioneringen är minimal, dessa smaker är superkoncentrerade! Ynka 2 ml av aromerna är tillräckligt för att smaksätta en hel liter kolsyrat vatten. En flaska innehåller 30 ml och kan därmed ge smak åt hela 15 flaskor bordsvatten. Sju av smakerna – Blåbär, Hallon, Jordgubbe, Melon, Persika, Granatäpple och Äpple säljs även i stora 270 ml flaskor som lämpar sig för t ex arbetsplatser, barer och restauranger. Som privatperson kan man köpa hem flertal olika smaker för att variera – alternativt mixa!

Alla aromhusets bordsvattenaromer finns att handla på www.allt-fraktfritt.com