Smaksätt ditt kolsyrade vatten hemifrån

Vi är inte helt nöjda med kranvattnet vilket märks tydligt på den enorma konsumtion av kolsyrat vatten. Samtidigt kräver vi hälsosamma alternativ. Kranvatten vet vi ju är det allra nyttigaste man kan dricka, det är bara så svårt att stå emot alla lockande alternativ.

kolsyrat mineralvatten smakerkolsyrat mineralvatten essenserbordsvattenaromerläsk syprupkolsyrat vattensodavattenbordsvatten

Ramlösa och Loka har blivit riktiga storsäljare med sina smaksatta, kolsyrade vatten och folk släpar tunga 2-literflaskor till och från butikerna varje gång de är och handlar. När man äter vill man ha de friska bubblorna att rena munnen med mellan tuggorna och äger de fräsch smak av någon delikat frukt alternativt goda bär så är det hela självfallet ännu godare! Läsk är fullt med socker eller tveksamt hälsosamma sötningsmedel och en lång rad konserveringsämnen och färgämnen – kemiska bomber, minst sagt, som man gärna undviker att föda sina barn med, och sig själv med för den delen. Det kolsyrade, smaksatta vattnet är ett gott alternativ!

Med hjälp av en kolsyremaskin spar man både pengar samt energi

Om man satsar på en liten investering av en kolsyremaskin för hemmabruk så kan man dra ner kostnaderna för det kolsyrade vattnet ganska mycket. Själva kolsyremaskinen kan man finna för så lite som 600 kronor, men de kan också kosta ett par tusenlappar, beroende på vilken modell och vilka funktioner man vill ha. Dricker man stora mängder kolsyrat vatten tjänas dessa pengar in ganska raskt och kolsyrepatronerna är billiga.

Eget bubbelvatten – med smak!

För att smaksätta sitt kolsyrade vatten är det allra bästa alternativet Aromhusets bordsvattenaromer. De finns i 22 fantastiska smaker, fria från socker och sötningsmedel och onödiga, kemiska tillsatser. Så lite som 2 ml av Aromhusets vattenaromer räcker för att tillhandahålla smak åt en hel liter vatten så varje miniflaska på 30 ml är tillräckligt för hela 15 liter vatten! Sju av smakerna finns dessutom i generösa 270 ml-flaskor.

Det är busenkelt att mäta upp aromerna med hjälp av de små flaskornas korkar, därtill tar de upp så lite utrymme i köksskåpen att man med gott samvete kan köpa på sig alla favoritsmaker för att ha att variera med. Aromhusets bordsvattenaromer kan med fördel också blandas för att ta fram nya kombinationer som passar perfekt för varje persons unika smakspektrum.

Barnen tycker att kolsyrat vatten är festligt och dricker mer än gärna sitt upphällda vatten om det har bubblor och smak av någon delikat frukt såsom banan, jordgubbe alternativt smultron. Som ett alternativ till saft och läsk är hemkolsyrat vatten smaksatt med Aromhusets bordsvattenaromer mycket bra – för stora som små.

Stora framgångar med Aromhuset

Gert Strand AB heter det företag som ligger bakom Aromhusets framgångsrika produkter, företaget har sitt huvudsäte i skånska Svedala och etablerades år 1974. Utöver bordsvattenaromer framställer Gert Strand AB en lång rad andra essenser, frukt- och ört oljor, smaker samt aromer för matindustrin över hela världen. I och med det snabbt ökande intresset för lågkolhydratsdieter har intresset för Aromhusets kolhydratsfria aromer vuxit och lett till rejäla framgångar.

Man kan spana in hela Gert Strand AB:s sortiment på www.allt-fraktfritt.se, här kan man också handla på sig alla de bordsvattenaromer man anser verkar mumsiga, utan att betala för frakten!