Smaksätt ditt bordvatten med hjälp av Aromhusets lingon

Det finns tre nykomlingar i Gert Stand AB´s sortiment för kolsyrat vatten, och lingon är en av dessa.

Gert Strand AB har försett livsmedelsindustrin med smak sedan 1974, både i Sverige och utomlands. Företaget, som har sin bas i Svedala, strax utanför Malmö i Skåne, har med hjälp av Aromhusets smaker för bordsvatten, vispgrädde, kaffe samt läsk, haft stora framgångar – inte minst bland människor som önskar minska på sitt intag av socker.

Samtliga Aromhusets produkter, inberäknat den nya bordsvattenaromen lingon, men med undantag för en del läskkoncentrat som innehåller ca 20 % socker mot vanlig läsk, är fullkomligt fria från både kolhydrater samt kalorier. De ger ingen blodsockerpåverkan och är inte farliga för vikten på något sätt. Istället ger de briljant smak åt vatten, kaffe samt grädde/yoghurt/glass.

kolsyrat vatten smakersodastreamsodastreamer mineralvattenbubbelvatten

Aromhusets bordsvattenaromer är fantastiska att ha i sitt hemkolsyrade vatten, många människor använder sig av kranvatten och en egen kolsyremaskin för att producera smakligt bubbelvatten, istället för att spendera massor av pengar på färdiga bubblor. Med Aromhusets smaker får man dessutom precis den smak man önskar på bubbelvattnet! Det går även bra att droppa aromerna i färdigkolsyrat vatten.

Lingon är en smak som många svenskar beundrar. Dessa röda små bär som är så goda att äta under skogspromenaden frambringar nostalgi i flera av oss. Lingonsmaken är briljant i vatten, inte för söt och mjuk, men heller inte sur eller bitter, utan precis balanserad och en smak som älskas av samtliga från 0-110 år.

Alla Aromhusets smaker går dessutom att mixa med varandra! Lingon är en smak som skulle kunna gå väl tillsammans med t ex citron eller blåbär – smaker som redan finns i sortimentet.

Aromhusets bordsvattenaromer är enormt flexibla, de går både att kyla ner samt hetta upp så man kan använda dem i bakning, glasstillverkning, isbitar, yoghurt och en massa övrigt. Enbart fantasin sätter gränserna. Medan vispgräddearomerna är starkare i smak och bidrar till färg åt grädden/yoghurten så är bordsvattenaromerna mildare och fullkomligt fria från färg. Det innebär att de känns naturliga för den som vill använda dem för saker som just yoghurt och glass, men inte riktigt lika festliga som smaksättare till barnens födelsedagstårta.

När man ska dosera Aromhusets bordsvattenarom lingon så följer man samma instruktioner som man får med samtliga andra bordsvattenaromer. Två ml arom är lagom för en liter vatten, en praktisk doseringspipett följer med vid varje köp. Man kan också mäta upp med assistans av den lilla flaskans kork som rymmer 3 ml arom om man fyller den upp till bredden. Varje flaska innehåller 30 ml arom som räcker till 15 liter vatten ifall man doserar i enlighet med anvisningar.

Mer information om Gert Strand AB, Aromhuset och alla smaker för kaffe, vatten samt grädde finns att erhålla på www.aromhuset.com.

Aromhusets bordsvattenarom lingon finns att införskaffa på www.allt-fraktfritt.com, precis som alla andra smaker ur sortimentet.