Smaksätt ditt bordvatten med Aromhusets lingon

Aromhusets bordsvattenarom lingon är en av 3 nykomlingar i det rika utbudet av smaker för bubbelvatten, framställt av Gert Strand AB.

Gert Strand AB har försett livsmedelsindustrin med smak sedan 1974, både i Sverige samt utrikes. Företaget, som har sin bas i Svedala, strax utanför Malmö i Skåne, har med Aromhusets smaker för bordsvatten, vispgrädde, kaffe samt kolsrat vatten, haft stora framgångar – inte minst bland folk som önskar dra ned på sitt intag av socker.

Alla Aromhusets produkter, inberäknat den nya bordsvattenaromen lingon, men med undantag för ett litet antal läskkoncentrat som innehåller ungefär 20 % socker mot vanlig dricka, är totalt fria från både kolhydrater samt kalorier. De skänker ingen blodsockerpåverkan och är inte farliga för vikten på något vis. Istället ger de briljant smak till vatten, kaffe samt grädde/yoghurt/glass.

Aromhusets bordsvattenaromer är underbara att ha i sitt hemkolsyrade vatten, många använder sig av kranvatten och en egen kolsyremaskin för att göra gott bubbelvatten, istället för att spendera massor av pengar på färdiga bubblor. Med Aromhusets smaker får man därjämte precis den smak man önskar på bubbelvattnet! Det går oxå bra att droppa aromerna i färdigkolsyrat vatten.

Lingon är en smak som är djup rotad i svenska hjärtan. Dessa röda små bär som är så goda att äta i sig under skogspromenaden frambringar nostalgi i många av oss. Lingonsmaken är briljant i vatten, inte för söt och mjuk, men heller inte arg alternativt besk, utan absolut lagom och en smak som älskas av alla från 0-110 år.

kolsyrat vatten smakerkolsyrat mineralvatten essenserbordsvatten smakerläsk syprupkolsyrat vattensodavattenbordsvatten

Alla Aromhusets smaker går därjämte att mixa med varandra! Lingon är en smak som skulle kunna gå antagligen ihop med t ex citron eller blåbär – smaker som allaredan finns i sortimentet.

Aromhusets bordsvattenaromer är enormt flexibla, de går både att kyla ner och hetta opp så man kan begagna de där i bakning, glasstillverkning, isbitar, yoghurt och en mängd övrigt. Blott fantasin sätter gränserna. Medans vispgräddearomerna är starkare i smak samt ger kulör åt grädden/yoghurten så är bordsvattenaromerna mildare och helt fria från färg. Detta gör att de känns naturliga för den som vill använda de där till saker som just yoghurt och isglass, men inte riktigt lika festliga som smaksättare till barnens födelsedagstårta.

När man skall mäta upp Aromhusets bordsvattenarom lingon så följer man samma instruktioner som man får med alla andra bordsvattenaromer. Två ml arom är lagom för en liter vatten, en användbar doseringspipett medföljer vid varje köp. Man kan oxå dosera med hjälp av den lilla flaskans kork som rymmer 3 ml arom om man fyller den upp till kanten. Varje flaska innehåller 32 ml arom som räcker till 16 liter vatten om man doserar enligt anvisningar.

Mer fakta om Gert Strand AB, Aromhuset och alla smaker för fika, vatten och grädde finns att få på www.aromhuset.com.

Aromhusets bordsvattenarom lingon finns att anskaffa på www.allt-fraktfritt.com, absolut som alla andra smaker ur sortimentet.