Smaksätt bubbelvattnet med smak av Hallon, utan att kompromissa med hälsan

Aromhusets smak Hallon för tankarna till lata dagar i solen och känslan av grönt gräs under bara fötter. Få smaker är så förknippade barndomsnostalgi och farmors nygräddade pannkakor. Aromhusets Hallonsmak kan med fördel användas i kolsyrat vatten, men passar lika fint i t ex grädde. Därutöver innehåller den varken socker alternativt sötningsmedel och skänker därmed en enormt frisk samt naturlig smak.

Vad är väl godare än nyplockade, solvarma hallon? Hallon är en rejäl svensk klassiker som får bidra med smak åt det mesta i vår smakkultur, allting från yoghurt till marmelad och saft.

sodastreamer kolsyrat bubbelvatten smakerläskvichy vattenmineralvatten

Gert Strand AB lanserar nu aromen Hallon som han tror kommer att bli en sann succé i svenska hem. Smakerna från Aromhuset är varsamt framtagna under många år och är idag fulländade både i smak och vad gäller innehåll. Strands essenser innehåller varken socker eller artificiella sötningsmedel vilket medför dem till banbrytande på smakmarknaden. Äntligen kan man få njuta av rejäla smaker utan att behöva bekymra sig över onödiga kalorier alternativt kemiska tillsatser.

Man mäter upp efter eget önskemål med hjälp av antingen kapsylen på smakflaskan alternativt med ämnad doseringspipett. Säljare Thomas Ström rekommenderar ca 2 ml essens per liter vatten – då får man mer smak än det som går att finna bland smaksatt kolsyrat vatten i affär. Sedan kan man så klart dosera mer eller mindre beroende på hur man själv tycker om sitt vatten.

Vi svenskar handlar idag mer smaksatt kolsyrat vatten än naturellt, det smaksatta vattnet är ett rätt så unikt koncept, speciellt i den grad som det finns här. I utlandet kan man möjligen finna bubbelvatten med en skvätt citron i, men längre än så går man inte. Även på den svenska marknaden är utbudet något begränsat, men om man själv smaksätter med Aromhusets smaker är kombinationsmöjligheterna i det närmaste oändliga.

Just Hallon är en oerhört användbar smak, ha en halv kapsyl essens av Hallon i en deciliter vispgrädde och servera tillsammans med färska bär, glass alternativt till en rykande varm paj. Utomordentligt gott! Eller gör en semifreddo (fryst cheesecake som påminner om glass) på grädde, ägg, socker och philadelphiaost och smaksätt smeten med Aromhusets Hallon, dekorera med bär och avnjut en het sommardag – godare blir det inte!

Thomas Ström, säljare på Gert Strand AB, tror precis som Strand själv att Hallon kommer att bli en succé i svenska hushåll. Både för att smaksätta kolsyrat vatten, men också som tillsats i godsaker. Smaken är så syrlig och söt, utan att vara det minsta sliskig – precis som riktiga hallon!