Smakrika, kolsyrade drycker utan en enda kalori

För mycket kalorier leder till trötthet

Kalorier, kalorier, kalorier – ett huvudbry för de flesta av oss för att de är så lätta att ta in och så svåra att sedan bli av med. Socker är den sämsta sortens kalorier man kan stoppa i sig – för de ger stora mängder kraft, men ingen näring. Socker som inte förbränns lagras in i kroppen som fett och innan dess åstadkommer sockret att blodsockret fort går upp och därefter ännu snabbare ner igen, vilket leder till sömnighet, oförmåga att koncentrera sig och till och med nedstämdhet.

kolsyrat vatten smakeraqviasodastreamer mineralvattenbubbelvatten

När vi dricker sockrat kaffe, te, läsk, saft och till och med juice för att pigga upp oss en aning under arbetstid alternativt fritid så blir effekten ur ett större synsätt den motsatta. Kaffet piggar ju upp i sig själv, men samtliga de andra dryckerna bidrar till ett oerhört kortvarit uppsving i humör och vakenhet, för att sedan ge en riktig djupdykning. Vatten är den bästa drycken att ta till när man vill vakna till – det skänker vare sig kaloripålägg eller negativa effekter på blodsockret. Tvärtom så balanserar vatten kroppens alla funktioner och rensar den från slagg.

Vatten är den bästa drycken

Vatten kan drickas med eller utan kolsyra, och det mest uppfriskande alternativet är för de flesta helt klart kylt, krispigt, kolsyrat vatten – gärna smaksatt med någon god frukt eller bärsmak. Allt fler väljer att köpa hem en kolsyremaskin för att få tillgång till färska bubblor från det hälsosamma kranvattnet när än törsten sätter in. Även arbetsplatser investerar i kolsyremaskiner i allt större utsträckning.

Smakligt kolsyrat vatten med Aromhusets många smaker

Vill man smaksätta sitt hemkolsyrade vatten så är Aromhusets bordsvattenaromer det bästa alternativet på marknaden idag. Aromhusets sortiment av bordsvattenaromer innefattar 22 ljuvliga smaker med rejäl mångfald där alla kan hitta sina favoriter. Typiska smaker såsom Citron, Jordgubbe, Skogsbär och Äpple utmanas av bubblare såsom Granatäpple, Pepparmint, Toffee Kola och Absinth.

Alla Aromhusets produkter, som bordsvattenaromer, kaffearomer, vispgräddearomer och läskkoncentrat finns att handla på www.allt-fraktfritt.com – låga priser och ingen fraktkostnad tillkommer!

Superkoncentrerade aromer i små samt stora flaskor

Flaskorna som man köper för hemmabruk innehåller 30 ml arom per flaska, vilket räcker åt 15 liter vatten. Bordsvattenaromerna är såväl billiga som dryga och små, viket möjliggör köp av flertal flaskor samtidigt. Olika familjemedlemmar måhända gillar skilda smaker, eller så vill man ha att variera med. Det går också oerhört bra att blanda olika smaker med varandra för att frambringa egna kombinationer. Korken på de små flaskorna rymmer 3 ml, så om man fyller den till 2/3 med arom så har man en klockren dos för att smaksätta en liter kolsyrat vatten.

För företag, restauranger, kaféer och barer finns större och ännu mer lättdoserade flaskor med Aromhusets bordsvattenarom. Dessa flaskor består av 270 ml smak och doseras med en smart pump där en pumpning ger smak åt en halv liter kolsyrat vatten.