Smak av melon från Aromhuset

En väldigt god smaksättare i det kolsyrade vattnet är Aromhusets melonsmak. Aromhusets essens Melon innehåller inget socker eller sötningsmedel men är ändå en explosion av exotisk sötma. Varje liten flaska räcker till hela 15 liter vatten!

Uppskattar du smaken av melon, men vill leva ett liv där intaget av socker samt artificiella sötningsmedel helst ska hållas nere, så är Aromhusets Melon något för dig. Varje essensflaska består av 30 ml arom och mäter alltså inte mer än 8 cm, ändå räcker den till att smaksätta ungefär 15 liter kolsyrat vatten ifall man följer de rekommenderade doseringsmåtten.

smaksatt kolsyrat vattenkolsyremaskin kolsyrat vatten

Gert Strand AB ligger bakom Aromhusets 16 smaker för kolsyrat vatten där Melon är ett exotiskt inslag. Alla smaker kan blandas tillsammans med varandra vilket skapar otroligt många variationsmöjligheter. Doseringen genomförs antingen med flaskans kork som rymmer 3 ml, eller med medföljande pipett. Man måste inte hålla sig till de rekommenderade 2 ml per liter utan kan addera eller dra ifrån efter eget tycke.

Just Melon är en smak som tilltalar många, det är en exotisk frukt med mycket sötma och Aromhusets Melon smakar precis autentisk melon. Den är härlig att blanda tillsammans med Ananas, Banan alternativt Persika som är andra smaker ur Aromhusets sortiment.

Alla 16 essenser är framtagna för kolsyrat vatten, vi dricker idag hellre kolsyrat vatten än stilla och hellre smaksatt kolsyrat vatten än naturellt. Det visar försäljningssiffrorna av de kommersiella etablerade fabrikaten otvetydigt. Trots detta är konceptet med smaksatt bubbelvatten någorlunda unikt, runt om i världen är det inte så enkelt att hitta smaksatta bubblor.

Aromhusets essenser innehåller inget socker och inget sötningsmedel och är för den skull ett välkommet alternativ bland diabetiker, barnfamiljer som vill hålla nere sockerintaget, de som går på diet av typen Atkins och saknar goda smaker eller de som helt enkelt bara vill föra en lite mer sund livsstil. I dessa kategorier inkluderas närapå samtliga dagens medvetna personer vilket är anledningen till att försäljningen av Aromhusets essenser går så bra. Gert Strand AB, som ligger bakom Aromhuset, söker nu nya återförsäljare till sina innovativa och uppskattade aromer.

– Det finns ett någorlunda bra urval av smaksatt kolsyrat vatten i handeln, men variationen är fortfarande inte vad den bör vara, säger säljare Thomas Ström.

Smakstyrkan är även någorlunda kraftlös i de kända fabrikaten men väljer man att smaksätta personligen med Aromhusets smaker så kan man påverka både smakblandning och smakstyrka personligen, och variera mellan smaker hur man vill, när man vill.

Ifall man dessutom investerar i en egen kolsyremaskin så spar man en massa släpande av flaskor till och från affären, och några slantar då flaskvatten idag är ofantligt många gånger dyrare än kranvatten. Vårt kranvatten är dessutom så pass rent och friskt att det är synd att inte utnyttja det. Även ur miljösynpunkt ligger det rätt i tiden att kolsyra hemma eftersom transporterna av allt mineralvatten idag är en kraftig bidragsfaktor till alla miljöfarliga avgaser i atmosfären.