Oavsett diet så kan du nu dricka smakligt bordsvatten

Sockerfria dieter populärare än någonsin

I enlighet med vissa dieter så är sockerintag totalt uteslutet eller att det åtminstone finns en rekommendation om att minska kraftigt på intaget. Sockerfria dieter som LCHF, Atkins, Dukan och andra lågkolhydratsdieter har haft enormt genomslag de senaste åren och allt fler exkluderar sockret ur sin kost. Vissa ersätter sockret med sötningsmedel såsom Sucralose, Stevia eller Aspartam.

Begränsat dryckesutbud

Vad man dricker under en lågkolhydratsdiet bli direkt enormt begränsat, visst blir maten även begränsad, men nya recept utvecklas ständigt och idag finns det recept gällande allt från pannkakor till bröd och tårtor som inte har några kolhydrater att tala om i sig. Men drycken då? Vad kan man hälla i sig med gott samvete om man går på en diet som inte tillåter socker? Inte juice, inte läsk (frånsett light givetvis), inte saft…

Vatten är, såsom vi alla vet, den i särklass nyttigaste drycken och ett intag på en-två liter per dag rekommenderas alla – utöver det man får i sig via maten.

kolsyremaskin

Svenskt kranvatten – nyttigaste drycken

Det svenska kranvattnet slår i stort sett allt övrigt vatten när det gäller vilket som är mest sunt att intaga. Vi har verkligen tur att ha så okomplicerad tillgång till fräscht vatten omedelbart ur våra kranar, det är inte alla förunnat. Kolsyrat vatten har de flesta emellertid inte tillgång till direkt ur kranen, trots att kolsyrekranar installeras i allt fler hem för varje år som passerar. Kolsyrat vatten får de flesta införskaffa från affären, ifall de inte har en kolsyremaskin i hemmet vill säga.

Kolsyrat vatten bidrar till frisk känsla

Kolsyrat vatten är fritt fram att intaga oavsett vilken diet man går på, kolsyran tillför inga kalorier och därmed heller inga kolhydrater. Att intaga kolsyrat vatten skänker ofta en mycket festligare känsla än att dricka alldagligt vatten, därjämte är känslan av de krispiga bubblorna i munnen och svalg härligt uppfriskande. Många tycker även att kolsyrat vatten hjälper till med matsmältningen ifall man ätit lite för mycket, så i samband med just måltid är bubbelvatten suveränt.

Många kolsyrade vattensorter har fått smak, ett koncept som omedelbart blev omfattande uppskattat. Svenskarna dricker massor av Ramlösa, Vichyvatten samt Loka, smaksatta med friska, syrliga och mjuka smaker ur frukt- och bärriket. Det smaksatta, kolsyrade vattnet innehåller inget socker och heller inte sötningsmedel, så de är inte söta att intaga, de har endast en svag smak av något gott.

Smaksätt ditt kolsyrade vatten tillsammans med Aromhusets bordsvattenaromer

Om man kolsyrar sitt eget vatten i hemmet, så kan man sätta smak på det tillsammans med någon av Aromhusets 22 fantastiska smaker för bordsvatten. En liten flaska räcker till 15 liter vatten och smaksortimentet täcker alla spektrum. Klassisk, frisk Citron, mjuk Banan, uppfriskande Pepparmint eller exotisk Cherimoya – du väljer! Sju av smakerna ur Aromhusets bordsvattenaromsortiment kan även köpas i stora 270 ml-flaskor.

Gert Strand AB heter företaget som ligger bakom Aromhusets framgångsrika bordsvattenaromer. De omfångsrika smakerna innehåller inget socker och heller inget sötningsmedel, så den som tillämpar en sträng diet kan med gott samvete njuta av läcker dryck tack vare dessa produkter. Det är inte enbart bantare som gynnas av Aromhusets bordsvattenaromer, utan samtliga som värderar ett sunt liv i frånvaro av socker samt onödiga tillsatser.

Köp dina bordsvattenaromer from Aromhuset genom www.allt-fraktfritt.com.