Nu kan du njuta av Svart Vinbärssmak i ditt bubbelvatten och i dina godsaker med rent samvete

För en mycket syrlig samt uppfriskande smak som hör varma svenska sommarkvällar till så bör man smaksätta sitt kolsyrade vatten med Svar Vinbär, en smak från Aromhuset. Svart vinbär passar mycket fint i just kallt, krispigt bubbelvatten, men dessutom i hett vatten som te – på egen hand alternativt som smakförstärkare.

Aromhusets smaker kommer i små flaskor på 32 ml, varje flaska mäter alltså inte mer än ungefär 8 cm och ändå finns det smakkoncentrat för hela 16 liter lätt smaksatt vatten i varje flaska. De går med fördel att använda till eget kolsyrat vatten med hjälp av Wassermaxx eller Sodastream maskiner, men också färdigt sodavatten köpt i affär fungerar fint. För att dra så mycket smak ur essenserna som möjligt så ska vattnet vara kallt och med mycket kolsyra då kolsyran har en förmåga att förstärka smaker. Man kan gärna även dosera vattnet en dag innan man dricker det så att smaken får en chans att utvecklas samt absorberas i vattnet.

kolsyrat bordsvatten smakerkolsyrat vatten essenserbordsvattenaromerläsk syprupkolsyrat vattenseltersvattenbordsvatten

Ifall man doserar Aromhusets Svart Vinbär enligt anvisningarna, vilket är ca 2 ml per liter vatten – alternativt 2/3 kapsyl – så får man en större smakupplevelse i jämförelse med de enkelt smaksatta dryckerna i affärerna som motsvarar ungefär 1 ml essens per liter vatten. Fördelen med att själv smaksätta är att man kan dosera hur man vill. Vill man endast ha en klen touch av Svart vinbär smak så tar man i 1 ml, och vill man ha mycket smak så tar man i mer.

Aromhusets smaker går även att kombinera med varandra. Svart Vinbär är t ex väldigt härlig i kombination med de andra bärsmakerna alternativt citron för en riktigt fräsch och syrlig smak. På detta smarta vis kan man få fram annorlunda kombinationer nästan i oändlighet och valfriheten man får att välja smak efter humör hemma i sitt kök är något man inte ens kan finna i de mest välsorterade butikerna.

Det roliga med Aromhusets smaker är att man använda dem till vad som helst. Som redan har nämnts är just Svart Vinbär väldigt gott som te essens, men dessutom i grädde som tillbehör till en god paj alternativt till en sommarfräsch kompott av grädde/yoghurt/glass samt färska frukter alternativt bär. Det gäller att prova sig fram när det gäller doseringen, men Aromhusets särskilda doseringspipett gör det enkelt att precisera och långsamt addera milliliter efter milliliter tills man är tillfredsställd med smaken.

Att krydda sitt vatten, sin frukostfilmjölk, sin grädde eller sitt te med en god smak är något av en lyx och genom att använda Aromhusets smaker kan man göra detta med gott samvete. Samtliga smaker, inberäknat Svart Vinbär, är helt fria från färgämnen, sötningsmedel samt socker. Trots det är de i väldigt små mängder redan rika gällande fruktiga smaker.

Genom att inte tillsätta socker i sina smaker har Aromhuset lyckats ta fram ett sätt för människor att njuta av smaksatt bubbelvatten och andra godsaker utan att man behöver addera en enda kalori. Perfekt för den som vill hålla figuren under kontroll eller har problem med exempelvis diabetes, men samtidigt vill kunna unna sig goda smaker.

Smaken av svart vinbär tilltalar både vuxna samt barn även ifall det dock mest är vuxna som dras till den. För barn har Aromhuset några särskilt framtagna smaker så att även de kan njuta av gott och festligt bubbelvatten utan att få i sig onaturliga tillsatser samt socker i onödan. Allt som allt har Aromhuset 16 goda smaker att välja bland, allting från ovan nämnda Svart Vinbär till Jordgubbe, Fläderblom samt Absint m fl.