Lite sodavatten säger dina gäster inte nej till

En av de drycker som köps mest I butiker är faktiskt sodavatten. En del tycker dock att det är fullständigt galet att gå och handla sodavatten i butiken när man själv kan göra sitt eget bordsvatten med kolsyrat vatten. Det enda man behöver är bordsvattenaromer för sodavatten och en kolsyrepatron.

Sodavatten

En drink som man mår bra av och som smakar gott

Man kan förstås intaga helt vanligt vatten utan natriumkarbonat och hävda att detta är världens ultimata drink. Men för flertal så blir det här för trist i längden och man föredrar något kul såsom clubsoda. Kolsyrat vatten är roligare att dricka vilket kan bero på att det bubblar så skojigt i näsan och eventuellt även på att kolsyran tar fram smaken på ett så bra sätt.

När du bjuder din gäst på ett glas kolsyrat vatten med smak så kommer du sannolikt att få ett ja. Det här är icke alkohol och det är heller inget som kommer med socker eller annat som kan vara onyttigt. Om du ser till att ha kyligt bordsvatten med smak redo så är det en verklig hit och det speciellt under varma sommardagar.

Smaker som alla gillar är icke så svåra att upptäcka

Om du vill bjuda vänner samt familj på clubsoda med smak så möjligen du funderar på vilken essens som kommer att gillas av allihopa. Det finns förstås icke en enda smak som samtliga tyckerom. Om du behåller neutral smak så kommer det möjligen att fungera bäst men det är ju lite ledsamt.

Ta en titt i matbutiken och se vad de stora dryckestillverkarna satsar på. Bär är populärt såväl som granatäpple. Detta är sådant som otaliga tycker om och du behöver icke göra det hela svårt med märkliga essenser (som absint, vanilj samt toffee kola) som ingen har hört talas om.

Experimentera enbart när du skall intaga sodavattnet själv

Om du är nyfiken på hur olika smakessenser kommer att funka med din kolsyremaskin så ska du tänka på att ej experimentera på gäster. Detta är icke hela tiden så populärt. Aromhuset har 25 smaker, sortimentet finns online på allt-fraktfritt.se, Webhallen, Tradera med flera.

Då är det bättre att du testar lite utstickande smaker då det endast är du och dina närmsta som ska dricka det kolsyrade vattnet. Blir det ej så gott så är det ingenting att skämmas för. Man måste testa sig fram för att hitta korrekt balans samt ultimata smak.

När man väl kan göra sitt eget sodavatten så är det ju också enkelt att göra goda drycker som bål. Det här passar speciellt bra till festen då gäster icke har något emot att ta en alkoholhaltig drink med sodavatten och god smak. Ifall det finns gäster som ska köra hem så kan du jämt erbjuda mineralvatten med smak helt utan alkohol. Detta är så klart någonting som höjer stämningen när det är fest.