Kan smaksatt kolsyrat vatten göra dej fet?

Alla innehar hört om att det är livsnödvändigt att få tillräckligt med vatten att dricka.

Människor kräver omfattande mängder återfuktande vätskor för att våra kroppsfunktioner ska fungera adekvat, men de mesta folk anser möjligheten att dra i sej bägare eller bägare sedan bägare med totalt smaklöst vatten är jättejobbigt, speciellt är det så i de länder vari vatten inte är någon bristvara som i Sverige.

smakaromersmaker för mineralvattensmakessenser kolsyrat vatten

Många människor vänder sej till mer dramatiska drycker, som bubbelvatten för att uppfylla sina rekommenderade muggar med vätska per dag.

Men stämmer ryktet om att ett överflöd att denna dryck ej är så hälsosamt som man skulle kunna ana?

Kan det antagligen till och med orsaka viktökning?

Låt oss ta en titt på effekterna av Karboniseringen

Ja, ryktet om att karboniserat vatten faktiskt kan framkalla uppsvälldhet samt viktökning är totalt enkelt falskt, så man man vara totalt lugn och fortsätta inmundiga kryddad karboniserat bubbelvatten.

Att kolsyra är ofarligt.

Att lägga kolsyrade bubblor till vatten eller dricka, vari gasen infunderas i vätskan är ofarligt för människans ämnesomsättning.

Dessutom kan kolsyragasen agera totalt tvärtom att du känner dej mätt fortare och detta skulle faktiskt kunna tillföra dina ansträngningar att viktnedgången.

Men låt oss eftersöka den reella viktboven

Men när kolsyrat vatten i sig är totalt ofarligt samt eventuellt bra för din hälsa, dricker de flesta människor inte det i sin tvättad design.

Vanlig dricka har en ansenlig och fruktansvärd antal socker samt kalorier.

Även lightläsk, med noll kalorier per portion har potentiellt farliga aspartam sockersubstitut.

Det är ett litet antal smaksatta drycker som är en del bättre, man behöver totalt enkelt själv avsyna dryckens natriumhalt samt typ utav sötningsmedel för att avgöra om drycken kan vara ett hållbart val till den vanliga läsken.

För när fel tillsatser blandas i kolsyrade drycker, kan det orsaka autentisk samt rätt så bastant viktökning.

Men visste man detta?

Coca Cola som är världens största fabrikant utav läskedrycker samt största märke i Sverige uppger på sin webbsida att deras läskedrycker består av lika mycket socker som naturlig fruktjuice.

Det kan verka vilseledande, men är (givetvis listigt valt utav dem) för Livsmedelsverket fick ge dem rätt i att ren fruktjuice består av lika mycket socker som dricka.

Man gillar att en ask Coca Cola har kolhydrater som motsvarar cirka tio sockerbitar.

Skillnaden, som Coca Cola talar tyst om är apelsinjuice består av “goda” vitaminer samt mineraler som fattas totalt i Coca Cola.

Dricker man 2, 5 dl juice utav apelsin alternativt äpple, eller en butelj Mer, får man i sig motsvarande

7, 5 sockerbitar. Omräknat till 33 cl blir det 10 bitar. Dito gäller för ett glas Oboy, bestående utav kaffegrädde samt 4 teskedar chokladpulver.

Också i mjölk med tillsatser

En milkshake på McDonalds skänker kolhydrater motsvarande hela 19 sockerbitar!

En ask energidryck utav märket Red Bull ger dej ej bara vingar, utan oxå åtta sockerbitar.

The Bottom Line

Om man nu önskar inmundiga kolsyrat mineralvatten för att njuta utav dess roliga, brusande konsistens kan det vara en färdigt hälsosam vana att krydda det med sockerfria aromer – som inte orsakar någon viktökning.