Kalorifritt lingonvatten på eget sätt

Aromhuset har nu framställt några nya smaker till både kolsyrat vatten och grädde och en av dessa bordsvattenaromer är Lingon, en sann svensk klassiker. Aromhusets lingon kan användas varje dag, året om, utan att addera ens diet några kalorier, bara underbar, naturlig smak!

Gert Strand AB ligger bakom Aromhuset som nu lanserar en ny smak för kolsyrat vatten – lingon. Lingonet är ett bär som växer i stora delar av vårt land, men som däremot är udda i de flesta andra länder. Det är rött i färgen och har allmänt mjuk, sötsur arom som för tankarna till skogen. Vem har inte plockat lingon som barn och ätit tills hela ansiktet blivit rött?

smakessensersmaker för kolsyrat vattensmakessenser kolsyrat vatten

Tillsammans med den nya lingonsmaken kommer dessutom två övriga smaker till Aromhusets redan gedigna utbud, vilket gör att det nu finns hela 23 smaker för kolsyrat vatten att smaka. De andra nya smakerna är pepparmint och smultron och är möjliga att finna på www.allt-fraktfritt.com.

När man är sugen på smaksatt vatten så brukar man gå och handla en flaska Ramlösa eller Loka för dyra slantar. Det är framtaget att det renaste och hälsosammaste vattnet finns i våra svenska kranar, så en kolsyremaskin för att kolsyra sitt egna vatten är en mycket vis investering som man raskt tjäna in om man dricker mycket kolsyrat vatten. Det går självklart att åstadkomma egen läsk på dessa också och Gert Strand AB har goda läskaromer för alla smaker.

För att smaksätta sitt hemkolsyrade vatten behöver man inget mer än sin lilla flaska från Aromhuset. Dessa kostar kring 30 kr och räcker till hela 15 liter vatten! Man ska mixa 2 ml arom till en liter kolsyrat vatten och det kan antingen göras med den lilla flaskans kork eller med en doseringspipett som medföljer när man handlar aromer från www.allt-fraktfritt.com.

Kolsyrat vatten är ett hälsosammare alternativ till läsk och ifall barnen får utse smaker att smaksätta sitt vatten med så tycker de i regel att det är det godaste man kan dricka. Sanningen är att smaksatt vatten är väldigt smakligt, Aromhusets smaker smakar naturligt och skänker precis måttlig mängd smak. Kolsyrat vatten får inte ha överdriven arom, då känns det snart mer som läsk, och detta har man verkligen lyckats med när man tagit fram Aromhusets smaker för kolsyrat vatten.

Gert Strand AB har sålt aromer i många år och utvecklar sortiment och produkter ständigt. Övriga saker man kan hitta på www.allt-fraktfritt.com är gräddaromer, kaffearomer och det helt kalorifria sötningsmedlet Sucralose. Samtliga dessa produkter är perfekta för de som håller varierande typer av dieter och önskar minimera sitt intag av kalorier samt kolhydrater. Aromhusets smaker lämpar sig även för diabetiker eftersom de inte ger någon som helst blodsockerpåverkan.

För att prova Aromhusets nya fantastiska bordsvattenarom Lingon, surfa in på www.allt-fraktfritt.com och införskaffa en flaska, samtliga försändelser skickas i frånvaro av fraktkostnad!