Fräscht kolsyrat pepparmintsvatten

Om du önskar smaka något nytt så rekommenderas ett nytt bordsvattenarom från Aromhuset med arom från Pepparmint. Tack vare att krydda sitt vatten med Aromhusets Pepparmint får man ett fräscht vatten som råder gottgörelse på den torraste av munnar. Denna nya smak från det redan framgångsrika företaget Gert Strand AB kommer att bli legendarisk!

kolsyrat bordsvatten smakerkolsyrat bordsvatten essenserbordsvattenessenserläskkoncentratmineralvattenseltersvattenbordsvatten

Pepparmint är en frekvent förekommande smak på tuggummin, när människor vill fräscha upp sina munnar en aning. Nu kommer den uppfriskande pepparmintssmaken likaså som vattenarom! Friskare vatten än kallt, kolsyrat pepparmintsvatten får man minsann leta efter.

Aromhuset hade sedan tidigare ett stort utbud på smaker till kolsyrat vatten, hela 20 stycken! Nu har bolaget bakom succén släppt ytterligare 3 smaker för att komplettera utbudet och däri finner man smaken pepparmint. De andra 2 smakerna är lingon samt smultron, klassiska smaker från de svenska skogarna.

Pepparmint är definitivt lite mer av en avvikande smak att ha till sitt kolsyrade vatten, men efterfrågan är stor! Vattnet som blir när man smaksatt det med Aromhusets pepparmint är makalöst uppfriskande och varje liten 30-kronorsflaska ger hela 15 liter kryddat vatten. Doseringsråden är två ml per liter vatten och man måste se till att hålla sig till det då överdosering kan ge en egendomlig eftersmak.

Aromhusets smaker tillför alltså bara smak, ingen sötma, så resultatet är direkt jämförbart med det kryddade kolsyrade vatten man finner ute i butikerna, med den stora prisskillnaden som främsta skillnad. Om man dricker stora mängder kryddat bubbelvatten så gör man absolut sin plånbok en tjänst tack vare att skaffa en egen kolsyremaskin. Det renaste vatten man kan finna kommer ändå från våra svenska drickskranar, så det finns enbart fördelar.

När man köper en flaska av Aromhusets Pepparmint så får man en liten doseringspipett med på köpet. På grund av att det är en så föga kvantitet arom som ska tillsättas så underlättar det en hel del att begagna sig av en sådan pipett. Till och från kanske man dessutom endast vill smaksätta ett glas kolsyrat vatten och då blir mängden ännu mindre. Annars rymmer aromflaskans kork 3 ml, så fyller man den till 2/3 så får man måttlig kvantitet till en liter vatten.

För den som försöker spara på kalorierna är Aromhusets pepparmint, inklusive alla andra vattenaromer i Gert Strand ABs utbud, perfekta uppiggare. Man brukar vilja hålla sig frånvarande från sockrade drycker som läsk och juice och aromerna från Aromhuset har absolut ingen verkan på blodsockret. Noll kolhydrater och noll kalorier medför att de lämpar sig för allt från barn till diabetiker och alla oss som vill gå ner aningen i vikt, men på samma gång gillar att hälla i sig gott.

Aromhusets pepparmint lämpar sig lika väl för varma sommardagar som till exotiska middagar bland stearinljussken. När man dricker detta vatten sprider sig en ren förnimmelse i munnen alldeles omgående, den går inte ens att mäta med övriga metoder av att fräscha upp munnen.

Man kan köpa Aromhusets produkter på www.allt-fraktfritt.com och i detta utbud finns också produkter som kaffearomer, gräddaromer och det kalorifria sötningsmedlet Sucralose. Bland de nyheter som presenteras för tillfället var Aromhusets Pepparmint lite av företagets wild-card, men ett mycket lyckat sådant.