Den som behöver ledning kan läsa en Soda Stream review

Många ambitiösa Soda Stream review finns att upptäcka på nätet. Allting från avancerade recensioner upplagda som filmklipp på youtube.com, till organiserade reviewcenters som pricerunner.se, eller på nätshoppar med bedömningsskala på varje produkt. En Soda Stream review är alltså en form av recension på Soda Streams produkter.

Det är förståndigt att titta på olika produktrecensioner före man bestämmer sig för ett inköp. Alla personer är inte ute efter samma sak, så genomgående reviews är bäst. Kanske är lågt pris betydelsefullt för en person medan förtjusande design är viktigare för en annan.

kolsyremaskin

Soda Stream framställer både kolsyremaskiner, gaspatroner, PET-flaskor och smakessenser för läsk – dvs allt man behöver för att producera sina egna kolsyrade drycker.

När det handlar om Soda Streams smaker så har de en del på marknaden, de är söta och gjorda för att framställa läsk. Innehållsmässigt använder Soda Stream både sötningsmedel samt socker i de flesta av sina smaker, några har endast sötningsmedel.

Det finns självklart konkurrenter till Soda Stream, både vad handlar om maskinerna, kolsyran samt smakerna. Wassermaxx från Aga producerar likvärdiga kolsyremaskiner som Soda Stream, men håller över lag snäppet lägre priser. Aga tävlar även när det gäller kolsyran, då de har blivit lite av specialister på det området.

Gillar man smaksatt bordsvatten så gör Aga också populära bordsvattenaromer, men här är Aromhuset en stor konkurrens med 35-årig erfarenhet, stort utbud och trumfkortet att de varken tillsätter socker alternativt sötningsmedel i sina aromer. En riktig bubblare i smaksammanhang är Sonjo, som har ett stort sortiment av både läskessenser samt bordsvattenaromer. De har många intressanta smaker på sin meny, bl a originalreceptet på Champis som de får framställa på licens av Pripps.

Vi är flera idag som investerar i egna kolsyremaskiner. Det är ett ekonomiskt, roligt och miljövänligt alternativ. Ekonomiskt då man i längden sparar pengar på att bubbla sitt eget kranvatten, till och med ifall man köper dyra essenser ibland. Roligt för att det är en rätt så festlig procedur att se hur bubblorna fyller det tidigare så stilla vattnet, och miljövänligt därför att man slipper tillföra vare sig miljövådliga transporter alternativt onödigt avfall. Lägg därtill att man slipper släpa en massa flaskor och backar och burkar fram och tillbaka till affären.

Med en egen sodastreamer har man därtill tillgång till kolsyrade drycker när som helst, utan att behöva placera foten utanför dörren. Barnen anser att det är roligt och det blir lättare för samtliga i familjen att få i sig de 1-2 liter vätska om dagen som kroppen behöver därför att må fint.

Soda Stream har idag sex annorlunda modeller i sitt utbud för kolsyremaskiner. Den billigaste heter Jet och har diskret, klassisk design i svart plast och kostar runt 600 kronor inkl. allting. Efteråt kommer de andra modellerna: Pure, Genesis, Dynamo, Stream och till slut Penguin som blivit omtyckt eftersom det är den enda kolsyremaskinen på marknaden som har snygga glasflaskor istället för plast.

Vilken man väljer är upp till ens budget samt smak. Wassermaxx har någorlunda liknande produkter, så det är värt att kolla runt lite innan man bestämmer sig. Att läsa en Soda Stream review kan vara till stor hjälp.