Byt ut läsk mot smaksatt bordsvatten och bli av med kilon!

Att ersätta läsken mot kolsyrat fräscht vatten är inte ett allt för tufft beslut

Smaksatt kolsyrat vatten har helt klart en annan karaktär än sötsliskig läsk, det är fakta. Den som har vant sig vid att dricka läsk kräver ofta denna förfriskning och nöjer sig inte med vatten som ersättare – men det är faktiskt lättare än man tror att bryta den dåliga vanan! Kolsyrat vatten är lika nyttigt som vanligt vatten, det vill säga supernyttigt!

Vatten har fantastiska egenskaper som bidrar till bra hälsa. Det är energigivande, piggar upp, renar kroppen från toxiner och slaggämnen, får igång matsmältning och tarmaktivitet, smörjer hud, leder och – så klart – släcker törst bättre än någon annan förfriskning.

kolsyrat bordsvatten smakerkolsyrat vatten essenserbordsvatten smakerläskkoncentratkolsyrat vattensodavattenbordsvatten

Drycker som gör en törstigare

Dricker man sockriga drycker som saft och läsk, alternativt vätskedrivande drycker som te och kaffe så leds man bara till att hälla i sig mer och mer med tanke på att törsten aldrig släcks. Den bästa törstsläckaren är vatten – enkelt, billigt, friskt, vanligt vatten.

Kolsyrat vatten är gott och hälsosamt

Det kolsyrade vattnet är roligare än slätt kranvatten, och eftersom kranvattnet är det nyttigaste vattnet man kan dricka så kan man förena de två genom att använda en kolsyremaskin för att ge kolsyra åt det billiga kranvattnet. Kolsyremaskiner kostar inte så mycket, och dricker man mycket kolsyrat vatten så tjänar man snart in pengarna man har investerat i maskinen i relation till de pengar man skulle ha lagt på buteljerat bubbelvatten.

Kolsyrat vatten med smak

Man kan smaksätta vattnet man kolsyrar hemma med Aromhusets bordsvattenaromer, för mild smak utan sötma. Tillsammans med Aromhusets aromer får man vatten som har likheter med de dyra drycker man köper i affären – såsom LOKA och Ramlösa, men för en bråkdel av pengarna.

Aromhusets bordsvattenaromer är framtagna efter massor av tester så att alla de 22 smakerna ska vara fullständigt balanserade. Resultatet var mödan värd för alla 22 bordsvattenaromer är fantastiska. Smakpaletten går från mjuka smaker som Banan, Vanilj, Fläderbrom och Toffee Kola till riktiga vuxensmaker såsom Pepparmint, Citron-Lime och Absinth. Däremellan finns såväl klassiska smaker som Jordgubbe och Päron som exotiska smaker som Kaktus, Melon och Cherimoya. Tack vare aromernas låga pris och höga koncentration så är det okomplicerat att köpa flera samtidigt, risken är annars att det blir för svårt att välja.

Tappa kilon med vattnets hjälp

Om man lyckas avsluta den dåliga vanan att intaga läsk i tid och otid och byta ut läskdrickandet med kolsyrat vatten som kan smaksättas med Aromhusets bordsvattenaromer, så kommer man att bara med hjälp av denna omställning att bli av med kilon.

Allt fler vänder sig till dieter av skilda slag i kampen mot övervikten, vissa är med permanenta livsstilsförändringar än andra som LCHF och 5:2-metoden, medan andra är extrema dieter som bara pågår under viss tid, som pulverdieter samt andra, oerhört kalorireducerade dieter. Oavsett vilken diet man ägnar sig åt så kan man njuta av Aromhusets bordsvattenaromer i sitt kolsyrade vatten. De innehåller noll kalorier och därmed likaså noll kolhydrater och har sålunda ingen effekt på blodsockret.