Aromhusets Citron ger ens kolsyrade vatten smak av klassisk syrlighet

Title=Egengjort och smakrikt bordsvatten
Tags=kolsyrat vatten, kolsyremaskin
Category=1
UserCategories=kolsyrat vatten|bantning|viktminskning|socker|hembryggning|tips|nyheter|blogg|uncategorized
Content=Spara pengar genom att frambringa bordsvattnet själv

Att ordna till sitt eget bordsvatten, men kolsyra, smak samt hela baletten, är enklare än man tror. Man behöver en kolsyremaskin och bordsvattenaromer från Aromhuset, därnäst är man färdig att sätta igång.

En flaska kolsyrat, smaksatt vatten som produceras hemma med det egna kranvattnet går på omkring fem kronor litern, då är priset för kolsyran samt bordsvattenaromen inräknad – vattnet i sig är ju i stort sett gratis. Vad kostar en liter kolsyrat, smaksatt Ramlösa, Loka, eller Vichy Nouveau? Inte fem kronor åtminstone – inte ens tio.

kolsyrat vatten smakerkolsyrat mineralvatten essenserbordsvattenaromerläsk syprupkolsyrat vattensodavattenbordsvatten

Visst kostar det en del att köpa hem en kolsyremaskin, men dricker man stora mängder kolsyrat vatten så har man inom kort tjänat in pengarna. Med hjälp av en kolsyremaskin kan man därtill producera egen läsk när suget smyger sig på, Aromhuset säljer även fantastiska läskkoncentrat som består av 80 % mindre socker än de flesta läsksorterna i butikerna, några är till och med fullständigt sockerfria.

Smaksätt ditt hemgjorda bordsvatten hur du vill!

Åter till bordsvattnet. Smaksatt, kolsyrat vatten har vunnit i popularitet sedan det lanserades på marknaden i inledningen av 2000-talet. Visst kunde man finna Vichy Nouveau med touch av citron även innan dess, men de flera skilda, ganska exotiska, smakerna har anlänt i en rasande fart de senaste åren. Och det ÄR utsökt! Istället för sötsliskiga drycker kan man nu få njuta av subtila, uppfriskande smaker i frånvaro av adderad sötma, något som många av oss sannerligen gillar.

I Aromhusets sortiment av bordsvattenaromer ingår 22 olika smaker

Aromhusets bordsvattenaromer innefattar 22 olika smaker. Dessa går att mixa med varandra vilket leder till en uppsjö av möjliga smakkombinationer. Enbart fantasin sätter gränserna. Barnen tenderar att tycka mycket om de mjuka frukt- och bärsmakerna såsom Jordgubbe, Blåbär, Banan samt Ananas, medan vuxna älskar Citron-Lime, Svart Vinbär, Granatäpple samt Pepparmint – jodå, pepparmint gör sig fantastiskt bra som smak på kolsyrat vatten!

När man väl har skaffat sig en kolsyremaskin, och väl utvalda bordsvattenaromer från Aromhuset så är det bara att dra igång, processen tar mindre än en minut! Man fyller flaskan med vatten och häller i den valda aromen/de valda aromerna. Doseringen som gäller för Aromhusets bordsvattenaromer är 2 ml per liter vatten, dvs. 2/3 av aromflaskans kork. När aromen och vattnet är i flaskan så fäster man flaskan i kolsyremaskinen och påbörjar kolsyreprocessen. Sedan serverar man de krispiga och välsmakande bubblorna gärna tillsammans med is i och med kolsyra håller sig längre i låga temperaturer.

Billiga kolsyremaskiner i ditt varuhus

En kolsyremaskin kan man inhandla i elektronikaffärer, men även i välsorterade varuhus såsom ICA och COOP. Den kan kosta allt från några hundralappar till åtskilliga tusen men vanligtvis är de billiga helt dugliga för hemmabruk. SodaStream är ett bra märke bland kolsyremaskiner.

En succé hos barnen!

Barnen blir vanligtvis jätteglada över en kolsyremaskin och ger lätt upp sötsliskig läsk i växling mot sockerfritt, men smaksatt bordsvatten om det medför att de får vara med och producera bordsvattnet själv. En utbildande och rolig sak i köket!

Köp Aromhusets bordsvattenaromer på www.allt-fraktfritt.com!
Date=Range
Date1=2016-06-15
Date2=2016-06-21