Aromhuset skänker smak åt ditt bubbelvatten

Välj bland 22 skilda smaker för kolsyrat vatten

Aromhuset är ett koncept framtaget inom det mångfacetterade företaget Gert Strand AB. Konceptet erbjuder bordsvattenaromer till kolsyrat vatten och utbudet består av 22 unika smaker som går att kombinera på många olika vis. Aromhusets bordsvattenaromer är främst framtagna för att sätta smak på kolsyrat vatten utan att addera onödiga kemiska tillsatser och socker och är därför ultimata i alla möjliga tänkbara dieter. Därtill kan man experimentera med smakerna och smaksätta yoghurt, hemgjord glass, eller övrigt.

kolsyremaskin

Aromhuset har 22 smaker för bordsvatten, 5 smaker för vispgrädde och 4 smaker för kaffe (plus ytterligare 2 i storpack). Alla är de fullständigt fria från såväl socker som sötningsämnen vilket har gjort dem otroligt populära bland diabetiker, LCHF:are och lågkaloribantare – bland flera andra.

Aromhusets bordsvattenaromer lämpar sig för alla

Aromhusets bordsvattenaromer är inte framtagna enbart för personer som följer någon speciell diet, utan är ett nyttigt alternativ åt alla människor. Istället för saft, läsk och sockrig juice kan barnen nu hälla I sig en ”skojig” dryck utan negativa effekter gällande vare sig tänder som blodsocker och andra hälsoaspekter. Man får bubblorna, och man får smaken, men man undgår allt det negativa som kolsyrade drycker normalt för med sig.

Investera i egen kolsyremaskin – för naturen!

Smaksatt, kolsyrat vatten finns självklart att handla färdigt från affären, märken som Ramlösa samt Loka säljer som aldrig förr! Denna enorma marknad av buteljerat vatten har negativa effekter på såväl natur som privatpersoners plånböcker. Per lite kostar buteljerat vatten flera gånger mer än kranvattnet hemma, därtill är det inte lika hälsosamt. Lägg därtill effekten som påverkar miljön med alla långväga transporter från fabrikerna till varuhusen, och det dragande av fulla och därpå tomma flaskor som individer får utstå för att få hem sina kolsyrade drycker och därefter fullborda sin uppgift som goda medborgare genom att panta flaskorna när de är tomma.

För att slippa gynna denna kedja, som kan verka extrem bara för att man ska få tillgång till bra vatten hemma, så kan man köpa en egen kolsyremaskin. Dessa maskiner är idag avsevärt bra och skänker samma sorts bubblor som man får i vattnet från affären. De kostar mellan 600 och några tusen kronor – pengar som snabbt tjänas in om man konsumerar mycket kolsyrat vatten.

Fler valmöjligheter om man personligen smaksätter sitt kolsyrade vatten

Med en egen kolsyremaskin kan man kolsyra exakt så mycket vatten man önskar, i samma stund som man ska intaga det. Man kan smaksätta sina bubblor med Aromhusets bordsvattenaromer med den smak man är sugen på för tillfället och man kan skapa egna smakkombinationer efter personligt tycke. Olika familjemedlemmar kanske vill ha olika smaker gällande sitt bordsvatten? Inga problem! En flaska av Aromhusets bordsvattenaromer är så billig och liten att man enkelt kan ha flera stycken i hemmet – som passar alla familjemedlemmars smaker.

För bästa kolsyreeffekt ska det vatten man nyttjar i kolsyremaskinen vara riktigt kallt då kolsyra håller bättre i låga temperaturer. Bordsvattenaromerna kan tillsättas antingen före eller efter att man kolsyrar vattnet, men ultimata blandningseffekt fås ifall man smaksätter före man sätter flaskan i kolsyremaskinen. I och med de flaskor som används i kolsyremaskiner är återförslutbara så är det bara att ställa in sin flaska med smaksatt, kolsyrat vatten i kylskåpet efter att samtliga har blivit serverade.