Aqvia läskmaskin skänker de bästa bubblorna

Aqvia kolsyremaskin är framtagen av Europas dominerande gasleverantör Aga. Aga har hundraåriga anor och sina rötter här i Sverige. Aqvia är ett koncept för kolsyrade drycker i hemmet, där man säljer allt från själva kolsyremaskinerna till gaspatronerna, aromer, essenser samt öviga tillbehör.

Aga är ett prestigefyllt affärsverksamhet som vill ge sina kunder det bästa på marknaden samt när man tog fram Aqvia kolsyremaskin så var man grundlig med alla detaljer. För snygg samt tidstypisk design tog man hjälp av den erkända formskaparen Eva Lilja som redan jobbat med giganter som IKEA och Alcro. Lilja skapade Aqvia Exclusive i minimalisktiskt, skandinavisk stämning. Materialen var rostfritt stål som specialbehandlats för att man skall slippa osmickrande fingeravtryck på kolsyremaskinens ytor, samt plast. Eva Lilja gjorde fem varianter på Aqvia Exclusive, alla med varsin detaljfärg av bäckmörkt, brunt, brandgul, lime alternativt creme, detta för att alla inredningar skall få access till en kolsyremaskin som matchar in i den övriga inredningen.

I flertal tester för kolsyremaskiner har Aqvia kolsyremaskin stått sej bäst, oftast i topp men om inte som nummer ett så alltid bland topp tre. Den största konkurrenten är klassikern Sodastream, men Wassermaxx är också ganska aktuell. Stilmässigt vinner Aqvia enkelt med sin sobra form och både vad innefattar användarvänlighet därtill själva kolsyran den producerar får den alltid goda bedömningar.

sodastreamer kolsyrat bubbelvatten smakerlemonadvichy vattenmineralvatten

Kolsyrade drycker är mer eftertraktade än någonsin. Antagligen är vi bortskämda, men de flesta av oss föredrar att inmundiga frsächt bubbelvatten före slätt. Detta märks framför allt på hur mycket kolsyrat vatten som säljs i handeln varje år. För varje år som håller så ökar försäljningen. De smaksatta, kolsyrade dryckerna är de som är på snabbast frammarsch, vi älskar den svaga, friska smaken av frukt alternativt bär i vårt bubbelvatten och oftast innebär dessa smaker inga extra kalorier vilket oxå är en stor favör idag när vi blir allt mer medvetna om vad vi stoppar i oss.

Dricka är förstås oxå populärt, men allt fler väljer sockerfria varianter. Med en egen Aqvia kolsyremaskin kan man göra sitt eget kolsyrade vatten och krydda fritt med antingen bordsvattenaromer alternativt läskessenser. Man kan till samt med göra egen cider! Det finns flertal företag som saluför aromer, essenser och koncentrat för kolsyrad dryck, bl a Stryk Aqvia, Aromhuset, Sodastream och Sonjo – och flera har sockerfria varianter.

När man själv kolsyrar och smaksätter sitt vatten så sparar man en del pengar, särskilt på sikt. Kranvatten är mycket kap, för att inte tala om hur rent samt rent det är! Läskkoncentrat samt bordsvattenaromer kostar lite, men inte tillnärmelsevis så mycket som färdigsmaksatta drycker gör. Själva kolsyremaskinen är förstås lite av en penningplacering, men också de pengarna tjänar man snabbt in om man dricker mycket kolsyrad dryck.

När man köper en Aqvia kolsyremaskin så får man en kolsyrepatron på köpet. Denna räcker till ca 60 liter vatten samt när den tar slut lämnar man in den till sin återförsäljare och handlar en ny. Aqvia kolsyremaskin hittar man i de flesta elektronikbutiker.