Aga Aqvia kolsyrekoncept för alla

Aga Aqvia gör den snyggaste kolsyremaskinen på marknaden!

Aga är ett företag som levererar industrigaser till hela Europa, realitet är att företaget är främst i Europa på exakt detta. Som trade mark har Aga existerat i över ett sekel och än idag ligger Aga framförallt vad gäller både utveckling och sändning. Aga levererar gas till en lång rad idé – allt från industritvätt till kylning, uppvärming samt laboratorier. Gas är användbart på flera plan samt i hemmet finns det mestadels representerat i gasolgrillen, kolsyremaskinen alternativt i terassvärmaren.

sodavatten

Bubbelvatten är omåttligt populärt i en tid då allt fler provar klara en så vettig hälsa som möjligt. Vi skall inmundiga rikligt med vatten för att hålla våra kroppar samt dess funktioner i gott skick, men standard kranvatten blir snabbt tråkigt. För att göra dricka en aning roligare tillsätter vi bubblor och kanske en aning smak, Ramlösa samt Vichy Nouveau har aldrig sålt så bäst som nu!

Buteljerat vatten med bubblor samt smak kostar som det smakar, särskilt när man betänker att det i själva verket blott är vatten med lite gas samt smak i. Vatten har vi ju näst bredvid avgiftsfri i våra kranar! Därjämte är svenskt kranvatten oerhört rent och nyttigt, till och med gentemot flaskvatten från «naturliga källor».

För att undfly kånka tunga flaskor vatten från affären kan man tillsätta bubblorna hemma istället, allt man behöver är en kolsyremaskin. Aga Aqvia är en effektiv och stilren kolsyremaskin som både ser attraherande ut i köket samt skänker ens goda, rena, purfärska kranvatten precis så mycket bubblor man önskar. Aga Aqvia kolsyremaskiner började produceras år 2008 och är idag en av de mest köpta kolsyremaskinerna på den svenska marknaden.

Aga tillverkar såklart inte blott kolsyremaskinerna, utan också gaspatroner, vattenflaskor och smaker som man kan använda som smaksättare på det kolsyrade vattnet.

Det finns två annorlunda modeller av Aga Aqvia kolsyremaskiner, dels Aqvia Exclusive som dyker upp i fyra annorlunda färger för att varje bo ska få en kolsyremaskin som matchar in tillsammans med återstående inredning. Stålet är behandlat för att man skall slippa fula fingeravtryck och modellen är framtagen för att bevaka på både vask samt bord. Den andra modellen heter Aqvia Balance vilken till utseendet påminner om Aga Aqvia Exclusive, men har en aning annan färgsättning. Alla tillbehör till de olika modellerna är kompatibla.

Att kolsyra till eget kranvatten är inte blott snällt mot plånboken samt ryggen, utan innebära också ett ganska stort slag för miljön. Vattentransporterna bidrar till en märkbar fraktion alla koldioxidutsläpp och räknar man därjämte in läsktransporter så blir det snabbt ännu allvarligare. Med en egen Aga Aqvia kan man tillverka både kolsyrat vatten, kryddad, kolsyrat mineralvatten samt läsk med sitt eget kranvatten som bas.

En Aga kolsyrepatron räcker till 50-60 liter kolsyrat mineralvatten samt håller att anskaffa i de flesta varuhus.

Det finns mängder av smaker för bordsvatten, läskkoncentrat samt cidersmaksättare på marknaden, både Agas egna och andra sorter är goda att hava i sitt kolsyrade vatten. Vill man ha kalorifri krydda så kan man kolla in Aromhusets sortiment som innehåller 20 olika smaker.

Aga Aqvia är inte bara snygg, miljövänlig och bestämd, utan oxå enormt lätt att använda. Med ett lätt knapptryck på Aga Aqvia får man en massa härliga bubblor i sitt kranvatten!