Silikonslangar är ett användbart slangmaterial som har fler olika användningsområden

Silikonslangar

Att det blivit så populärt beror på dess unika egenskaper. Det är lätt att forma, bärkraftig samt tåligt. Det leder till exempel inte elektricitet samt tål både kyla samt hetta. Silikon är även genomförbart att alstra i flera annorlunda former, det kan vara gel, olja, fett alternativt som härdat.

Det är många branscher som upptäckt dess egenskaper samt idag används det både i skönhetsindustrin som bröstimplantat samt i bilindustrin. Silikonslangar vinner mark gentemot de mer traditionella varianterna alldenstund de har så många fördelar, några av de där är:

Eget silikonslangbygge

Det förekommer många som älskar att tillbringa timmar i garaget och mecka. Både med gamla bilar men även att bygga egna farkost. Dessa innehar upptäckt silikonslangarna alldenstund de är så lätta att arbeta med. Du kan placera dem i stort sett var som helst i frånvaro av att beakta temperatur eftersom silikonslangar tål både hetta samt kyla.

Att silikonet är så smidigt att böja innebära att det går att vrida slangen samt fästa den på annorlunda sätt utan att det påverkar prestandan på fordonet, så länge det inte är en böj som inte låter någon vätska rinna igenom alls. Den fixa även av flertalet annorlunda ämnen i frånvaro av att det fräter på slangen. Klicka Här för mer info.

Silikon är Snyggare

Silikonslangar finns i de flesta kulörer och är därför riktigt snygga att lämnas synliga. Många motorer, som på en motorcykel har alltid kylarslangen därtill alla andra komponenter synliga så helheten blir bättre med hjälp av en matchande slang,

Silikonslang Sortiment

Det är enormt smidigt att hitta de silikonslangar du är på jakt efteråt. De förekommer i alla böjningar samt tjocklekar som kan tänkas.

Därjämte finns det många återförsäljare av silikonsslangar, både i butiker och på internet. Silikonslangar klarar även av tryck och kan därför även transportera luft.