Msm pulver kan med fördel användas i ansiktet

Hur får man fin hy? Det här är det många som undrar och det är klart att det finns många olika saker som kommer att påverka hur du ser ut i ansiktet. Den som lider av hudsjukdomar kan behöva kunnig hjälp men ifall det mest är så att du ibland får finnig hud eller att du har fläckiga partier som du vill vårda så kan msm pulver i ansiktet vara en lösning. Man kan samtidigt ta en aning msm som svavel kosttillskott och även processa inifrån.

Msm pulver i ansiktet

Det är faktiskt så att man kan få förtjusande hy via att tillämpa sig av msm pulver i ansiktet. Detta är ett pulver som innehåller ren biologisk svavel som kan läka uppretad hud, reducera ärr från akne och dessutom dämpa inflammation. Och det är inte svårt att behandla själv med msm pulver som man handlar på burk online från till exempel allt-fraktfritt.se, CDON eller Tradera därför att därnäst blanda med vatten eller med salva.

MSM pulver Metylsulfonylmetan hälsokosttillskott på allt-fraktfritt.seMSM pulver kosttillskott från allt-fraktfritt.se i suverän kosttillskottburkPremium kvalitet Metylsulfonylmetan MSM pulver

En msm mask för ansiktet

Du kan börja med att etablera en ansiktsmask som består av svavelpulver. Blanda ungefär 2 skedar mirakelpulver med 1 sked aloe vera, 1 sked honung och 1 sked kefir. Mixa och låt masken svälla till. Ge detta minst 30 minuter så att msm pulvret löses upp ordentligt. Mer data på denna länk: emu olja

Den här masken ger flera fördelar. Förutom att du får en läkande effekt så kommer pulvret på ett skonsamt sätt skrapa bort död hud vilket även bidrar till förtjusande hy. Du kan nyttja samma mask vid flera tillfällen för den håller upp till två veckors tid i kylskåpet!

Punktbehandling

Stundtals så har man ju fullt okej hy men så dyker det upp en enträgen finne mitt på näsen eller kinden. I detta läget så kan man punkt-behandla med msm. Blanda ett kryddmått med lite vatten och blanda ordentligt så att det blir till en smet som du därefter kan dutta på. Detta kan upprepas många gånger och du bör se effekt relativt snart.

Ansiktsvatten

Varför betala dyrt för franska märken som bedyrar att deras ansiktsvatten ger bättre hy för att det är så naturligt. Organiskt svavel är så naturligt som det kan bli och du kan lätt grunda ditt eget ansiktsvatten genom att mixa en sked svavel msm med vatten och sedan hälla detta på flaska.

Viktigt att tänka på

Det kan vara bra att värma upp en mask alternativt vatten som man använder för att vårda huden med. När msm behandlingen är varm så kan det vara lättare för huden att ta upp svavlet. Därjämte så ska du jämt se till att området som ska behandlas är fräscht och att dina händer är rena innan du börjar mixa samt behandla.

Man bör även låta svavelpulvret ha kontakt med huden i åtminstone fem minuters tid och gärna upp till en halvtimmes tid för att detta ska giva verkan.

Msm utvärtes

Förutom att du kan få finare samt renare hud med msm pulver så kan detta vara något som hjälper dig med andra bekymmer. Vid solbränna så kan en msm blandning skänka lindring och därjämte så kan man behandla svullnader och smärta utvärtes med detta pulver.

Ett bra råd kan vara att addera en aning pulver till den produkt som du ändå använder för att processa din hud med. Blanda inte med detsamma i burken utan endast i den kräm alternativt gel som du tar för en engångsbehandling!

Med endast en en aning mängd pulver kan man kvickt få bukt på stelhehet, träningsvärk och muskelinflammationer..