Kolloidalt Silver är en produkt som renar vatten.

Kolloidalt Silver innehåller silverjoner samt silverpartiklar

Kolloidalt Silver har sålts som kosttillskott sedan 2001, men från och med 2010 fick den en annan EU-klassifikation, alltså ”Desinfektionsmedel för dricksvatten”.

Dosering Kolloidalt Silver:
Blanda två tsk. per liter dricksvatten du önskar desinficera. Rör om om och låt stå en kvart.

Vad är då kolloidalt silver?

Det är fråga om en produkt som innehåller mikroskopiska silverjoner som svävar i vatten.
Kolloidalt silver innehåller vanligtvis 10 ppm silver, som motsvarar 0,01 gram per liter. Produkten används för rening av vatten.

Funkar det som kosttillskott?
Det är ett kosttillskott i många länder och även inom EU. Men inte nu längre, trots att den etablerade “Läkemedelsvärlden” tvingats erkänna preparat efter preparat från hälsokostsidan.

Tyvärr är kollodialt silver ett hot mot läkemedelsbranchen – de kan inte patentera den samt avyttra för 100 eller 1000 gånger tillverkningspriset. Så man önskar ha bort det och har nästan lyckats.

Det finns dock en enorm möjlighet. BBC har publicerat en video där man i forskning kombinerade kolloidalt silver med hjälp av antibiotika mot antibiotikaresistenta bakterier. Med utsökt konklusion.
Läkemedelsbranchen kan helt enklet bliva måste att själva begagna kolloidalts silver. kolloidalt silver kol Då blir det totalt plötsligt ofarligt åter…

Eller så går det med hjälp av Glukosamin, ett kosttillskott som alla känner till funkar. Ett läkemedelsbolag registrerade det som medicin – då fick det inte säljas som kosttillskott längre.