Ett litet antal förslag för framgång på ketosis diet

Ehuru den ej är långt ifrån så populär som den var på 90-talet när Atkins diet var till synes allenarådande, innehar en kolhydratfattig ketogen föda ännu mycket bra aktning i många kretsar som en verkningsfull viktminsknings diet.

Ketostix köps fraktfritt och prisvärt på allt-fraktfritt.se.

Nedan följer några förslag för att maximera din framgång på en ketogen diet.

1. ) Drick massor av vatten.

Också när du nyttjar en ketogen diet, så innehar din kropp svårt att bibehålla så mycket vatten som den behöver, så att dricka mycket fluid är bestämt nödvändigtsvis.

Flera experter föreslår att männens intag skall vara åtminstone 3 liter dryck var dag, medan motsvarande nummer för kvinnor är 2, 2 liter per dag.

En bäst indikator på god vätsketillörsel är färgen på din urin.

Om din urin är beredd eller ljusgul, får man antagligen tillräckligt mycket vätska.

Ta med dig en butelj vatten var du än traskar!

2. ) Glöm ej fettet!

Enkelt uttryckt, våra kroppar behöver bränsle för att fungera.

När vi begränsar vårt kolhydratintag, särskilt till nivåer som i ketos, behöver våra kroppar en alternativ energikälla.

Eftersom äggviteämne inte är en effektiv energikälla, vänder sig våra kroppar till fettet.

Fett man äter när du är i ketos nyttjas för att ge kolhydrater, vilket tillverkar det mycket svårt att ackumulera fett medans man är i ketos.

Välj friska, omättade fetter så ofta som möjligt: Födoämnen som avokado, oliver, nötter samt frön är idealiska.

3. ) Finna din kolhydratgräns.

Samtliga våra kroppar är annorlunda.

Somliga bantingskurer behöver komma en strikt kolhydratfattig diet som innebära användning utav kortare tid än 20 gram per dag utav kolhydrater.

Andra bantingskurer kommer att hitta att de bekvämt samt enkelt kan hejda i ketos samma tid som den förbränner 50, 75 eller 100 gram kolhydrater.

Det enda sättet att veta säkert är ”trial and error”.

Förvärva Ketostix eller annat märke utav remsor för keton urinanalys samt ta reda på din kolhydratgräns.

Om man upptäcker att du har en del spelrum, kommer det att göra att vidmakthålla din diet så mycket lättare. Sukralos sötningsmedel smakar precis som socker, perfekt ikaffe och te.

Kolsyrat vatten kan smaksättas med Aromhusets bordsvattenaromer så att dricka vatten blir en njutning. Smaka olika ostar och hitta jättegoda – ost och dryck blir en god frukost om det är god ost, kanske kokt ägg eller äggröra till. Glöm inte att ägg och bacon ger en bra frukost.

4. ) Var begåvad med spriten.

En utav de stora aspekterna förurom att kunna äta fet föda med ketogen diet är att man kan inmundiga alkohol utan tillgängliga din viktminskning alltför långt ur kurs. Läs mer här.

Vitsen är att du kan dricka osötad alkohol som vodka, rom, tequila, gin, whisky, konjak och brandy ihop med enstaka lågkalori öl.

Använd lågkalori dricka för att mixa spriten samt drick mycket vatten för att inte få vätskebrist, alldenstund en baksmälla kan göra dej notoriskt bristfällig när man är i ketos.

Och kom ihåg, kalorier räknar fortfarande, så gå ej överbord.

Allt med måttlighet.

5. ) Äga tålamod.

Medans ketogen diet är bekant för att ge en snabb viktminskning, särskilt i de tidiga stadierna av kosten, är viktminskning alltid en oengagerad, tidskrävande arbetsgång.

Bli inte befängd om vågen ej visar på en direkt viktminskning, eller antagligen visar små viktökningar, för ett par dagar.

Din vikt varierar från dag till dag (och hela dagen) baserat på ett mängd element.

Glöm ej att använda statistik som hurdan dina plagg passar alternativt kroppsmått för att se dina avancemang, kan ge mer än vad vågen visar.